Magda Catone, mărturisiri emoționante după 9 ani de la moartea soțului ei, Șerban Ionescu: „Suntem împreună într-un…”

Acum nouă ani, mai exact pe 21 noiembrie 2012, Magda Catone își pierdea partenerul de viață, pe Șerban Ionescu. Actorul s-a stins din viață la doar 62 de ani. Acesta a fost diagnosticat cu borelioză și a fost tratat de scleroză amiotrofică, boala care i-a măcinat sufletul.

Magda Catone a fost invitată în emisiunea „Exclusiv VIP', de la Prima TV și a povestit cum au trecut acești ani și cine a ajutat-o să depășească mai ușor pierderea dureroasă a soțului ei.

„Nu am apucat să plâng de dorul lui Șerban, mă țin tare. Comuniunea asta dintre noi e ceva ce depășește granițele lăsate de Dumnezeu. Știm că suntem împreună într-un duh. E foarte greu fără el, dar te întărește Dumnezeu și poți să treci peste asta', a mărturisit actrița.

Magda Catone are un fiu, Carol, în vârstă de 26 ani. Tânărul a moștenit trăsăturile tatălui său, dar și talentul artistic. Carol o ajută pe mama sa să organizeze festivalul Șerban Ionescu.

„Am un băiat care îi calcă pe urme, este o prelungire a relației pe care am avut-o cu Șerban, este Scorpion ca și mine și este stâlpul casei. El este președintele asociației Șerban Ionescu iar eu sunt directoarea Festivalului', a mai spus Magda Catone la Prima TV.

Magda Catone și fiul ei, Carol Ionescu

Atunci când Șerban Ionescu s-a stins din viață, acesta era în plin divorț de Magda Catone. Cu toate acestea, actrița a fost devastată de moartea celui care i-a fost partener de viață mai bine de trei decenii.

„M-am măritat devreme, la 24 de ani şi toate ocaziile de domişoară de cochetat cu băieţii au fost sub semnul unei frumoase şi delicate prietenii. Întâlnirea cu Şerban a fost crucială. Dacă ar fi fost să-l întâlnesc la 18 ani, m-aş fi măritat cu el. Am fost împreună 31-32 de ani, până când… aşa a fost să fie', a declarat Magda Catone în urmă cu doi ani la Acces Direct.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete