Cum arată fiica lui Sorin Bontea? „Miruna este specialista în rețete dulci”

Chef Sorin Bontea (50 de ani) și soția lui formează un cuplu de mai bine de 31 de ani. Perechea are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Iulian (23 de ani) și Miruna (17 ani).

Cum arată fiica lui Sorin Bontea? „Miruna este specialista în rețete dulci”

La fel ca celebrului ei tată, și Mirunei îi place să gătească, însă mai ales deserturi. „Miruna este specialista în rețete dulci. Îi plac în special cele pe bază de ciocolată, iar, când timpul ne permite, le gătim împreună, acasă.

De curând a reușit să mă surprindă cu niște combinații excelente de gust!”, declara chef Sorin Bontea, în urmă cu ceva timp.

Contul de Instagram al Mirunei are aproape 19 mii de urmăritori în cei doar trei ani de la deschiderea lui. Prima fotografie a publicat-o pe 20 august 2017, iar ultima cu doar două zile în urmă, luni, 25 mai.

Imagini cu Miruna găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!  

Cum s-au cunoscut chef Sorin Bontea și soția lui?

Recent, vorbind cu revista VIVA! despre familia sa, chef Sorin Bontea a dezvăluit cum s-au cunoscut el și soția lui, dar și care este secretul relației lor de lungă durată.

„Suntem împreună din 1989 și ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas.

La prima întâlnire, țin minte că i-am dat un trandafir roșu și, de atunci, îi dăruiesc mereu trandafiri roșii. Îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească”, a declarat Sorin Bontea.

„Pentru noi, o dovadă de iubire e faptul că de 31 de ani suntem împreună. Suntem genul acela de cuplu care crede în familie, în valorile ei și asta, zic eu, e foarte important într-o relație.

Pe soția mea o iubesc pentru tot ceea ce este ea și pentru tot ceea ce sunt eu când sunt cu ea. Acum, în ceea ce o privește, e clar, sunt frumos, deștept și modest”, a mai spus Sorin Bontea, pentru revista VIVA!.

Foto: Instagram

Citește și:

Cine-ar fi crezut! Alina Pușcaș este o fană a tatuajelor. Ce și-a tatuat actrița și unde?

Kate Middleton, furioasă pe Meghan Markle. „Meghan și Harry au fost atât de egoiști”

Ștefan Bănică Junior, omagiu la 25 de ani de la decesul celebrului său tată: „A însemnat, pentru mine, un model”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete