Madonna, schimbare radicală de look. Motivul pentru care vedeta a luat această decizie

Când rostim numele Madonnei, ne gândim automat la o apariție blondă cu ochi albaștri, extravagantă, cu gesturi lascive. De curând, însă, Madonna a suferit o schimbare radicală de look, care o face greu de recunoscut.

Madonn a împrumutat elemente din coafura modelelor care defilează pe podium

Regina muzicii pop apelează destul de des la schimbări de imagine, uneori radicale. De curând, artista a postat pe Instagram o poză care prezintă noul ei stil. Care, de altfel, o prinde de minune. În spatele ei se află una dintre gemene, care se lipește într-un mod adorabil de mama ei și zâmbește elegant la cameră.

Citeste si Dieta care o ajută pe Madonna să își mențină silueta și să aibă o energie de invidiat. Ce mănâncă în fiecare zi?

În această poză, Madonna ni se înfățișează cu un păr negru, tuns scurt și ondulat. Vedeta i-a dat părului așa-numitul efect “umed”, des întâlnit la modelele care defilează pe podiumurile de modă.

https://www.instagram.com/p/Bsx5cbshxZG/

Motivul pentru care Madonna a apelat la o schimbare radicală de look

Nostalgie sau lansare de piesă? Madonna s-a vopsit brunetă și în trecut. Mai exact, în 1998, anul în care a încercat o schimbare de direcție muzicală cu albumul Ray of Light. Să fie, oare, Madonna nostalgică după acea perioadă? Pentru anumite persoane, schimbarea de look nu poate fi decât semnul lansării unui nou album. Pentru că, pe bună dreptate, schimbările de look ale artistei au coincis adesea cu reîntoarcerile sale sub lumina reflectoarelor.

Citeste si

Madonna, fotografie rară de familie – Artista a transmis un mesaj de suflet celor șase copii ai săi

De altfel, ea a postat pe Instagram un video în care le spunea fanilor: “Sunt nerăbdătoare să împărtășesc cu voi tot ceea ce mi-a inspirat Lisabona“. Ea plecase în Portugalia pentru a-și găsi inspirația. Să fie, oare, în căutarea unui nou stil muzical care să se preteze mai bine noilor sale compoziții, așa cum sugerează perucile care se pot vedea în spatele ei?

https://www.instagram.com/p/Bs046jfh_sU/

Sursa: www.aufeminin.com

Sursa foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete