Madonna, la 63 de ani, cenzurată de Instagram pentru comportament deviant

De-a lungul anilor, Madonna a oferit publicului numeroase poze provocatoare cu ea, însă cele postate miercuri pe contul ei de Instagram ar putea fi cele mai șocante de până acum. Instagramul i-a scos pozele în care se văd sfârcurile, dar vedeta le-a postat din nou!!

Cântăreața s-a fotografiat în patul ei, care este destul de simplu, prevăzut cu un cadru negru, lenjerie albă și statuia unui înger așezat chiar deasupra patului.

Într-una dintre fotografii, a putut fi văzută fața de pernă personalizată, dezvăluind cuvântul „Mambos', care este porecla pe care i-au dat-o copiii ei, Estere și Stella, de 9 ani, Mercy James, de 15 ani, și David Banda, de 16 ani. (De asemenea, Madonna este mama lui Rocco John, 21 de ani, și a lui Lourdes, 25 de ani.)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

„Un înger veghează asupra mea', a subtitrat ea postarea îndrăzneață în care apare îngerul. De altfel, fiecare postare este însoțită de un aforism cum este următorul: „Frumusețea fără scop este frumusețe fără virtute.”

Fanii vedetei, mamă a șase copii, s-au grăbit să comenteze fotografiile: „Bietul înger trebuie să lucreze în schimburi suplimentare pentru tine'.

Foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete