De ce a divorțat, de fapt, Ștefan Bănică Jr. de Mihaela Rădulescu și de Andreea Marin. „Relaţiile au avut de suferit”

La ani de zile de la divorțurile prin care a trecut, Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit de ce s-a separat de Mihaela Rădulescu, iar mai apoi de Andreea Marin, mama fiicei lui. Ani de zile a păstrat discreția.

Din 1997 și până în 1999, Ștefan Bănică Jr. a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu. Mariajul lor s-a încheiat rapid, în doar doi ani de zile. Apoi, celebrul cântăreț a fost însurat cu Andreea Marin, din 2006 până în 2013 au fost soț și soție, timp în care s-a născut și fiica lor, Ana Violeta.

La ani de zile de atunci, artistul dezvăluie de ce a divorțat de cele două vedete. „Relaţiile au avut de suferit în urma acestei atenţii exagerate. Aceasta a venit mai mult din partea doamnelor, fiind persoane publice și având o altă meserie decât a mea. Meseria mea este pe scenă. Eu pe scenă vorbesc despre mine, nu despre alții. Actorul asta face: vorbește despre el în pielea altora. Când ești moderator sau prezentator TV vorbești despre povestea altora', a declarat Ștefan Bănică Jr. în podcastul „Fain & Simplu', găzduit de Mihai Morar.

mihaela-radulescu-si-stefan-banica-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Andreea Marin, despre motivul divorțului de Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin și Ștefan Bănică jr au fost căsătoriți timp de șapte ani, din 2006 până în 2013. Chiar dacă s-au separat, cei doi țin legătura de dragul copilului, care locuiește la mamă, dar petrece mult timp și cu tata, merge chiar și în vacanțe cu el.

Invitată în emisiunea „În oglindă' a lui Mihai Ghiță, Andreea Marin a dezvăluit de ce a divorțat de celebrul cântăreț. „Știi că se spune că într-o relație există greșeală și din stânga, și din dreapta. Îmi pare rău, n-am greșit. Dimpotrivă, am făcut tot ce mi-a stat în putere să fie bine. Dar până la urmă, în relațiile pe care le avem de-a lungul vieții, e vorba și de potrivire. Nu înseamnă că unul e alb, celălalt e negru, unul greșește, celălalt nu greșește. Pur și simplu, ți se poate părea că e bine la început și, înaintând în relație, să vezi că există nepotriviri peste care nu poți trece', a declarat Andreea Marin, în emisiunea online „În oglindă'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete