De ce a divorțat, de fapt, Ștefan Bănică Jr. de Mihaela Rădulescu și de Andreea Marin. „Relaţiile au avut de suferit”

La ani de zile de la divorțurile prin care a trecut, Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit de ce s-a separat de Mihaela Rădulescu, iar mai apoi de Andreea Marin, mama fiicei lui. Ani de zile a păstrat discreția.

Din 1997 și până în 1999, Ștefan Bănică Jr. a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu. Mariajul lor s-a încheiat rapid, în doar doi ani de zile. Apoi, celebrul cântăreț a fost însurat cu Andreea Marin, din 2006 până în 2013 au fost soț și soție, timp în care s-a născut și fiica lor, Ana Violeta.

La ani de zile de atunci, artistul dezvăluie de ce a divorțat de cele două vedete. „Relaţiile au avut de suferit în urma acestei atenţii exagerate. Aceasta a venit mai mult din partea doamnelor, fiind persoane publice și având o altă meserie decât a mea. Meseria mea este pe scenă. Eu pe scenă vorbesc despre mine, nu despre alții. Actorul asta face: vorbește despre el în pielea altora. Când ești moderator sau prezentator TV vorbești despre povestea altora', a declarat Ștefan Bănică Jr. în podcastul „Fain & Simplu', găzduit de Mihai Morar.

mihaela-radulescu-si-stefan-banica-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Andreea Marin, despre motivul divorțului de Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin și Ștefan Bănică jr au fost căsătoriți timp de șapte ani, din 2006 până în 2013. Chiar dacă s-au separat, cei doi țin legătura de dragul copilului, care locuiește la mamă, dar petrece mult timp și cu tata, merge chiar și în vacanțe cu el.

Invitată în emisiunea „În oglindă' a lui Mihai Ghiță, Andreea Marin a dezvăluit de ce a divorțat de celebrul cântăreț. „Știi că se spune că într-o relație există greșeală și din stânga, și din dreapta. Îmi pare rău, n-am greșit. Dimpotrivă, am făcut tot ce mi-a stat în putere să fie bine. Dar până la urmă, în relațiile pe care le avem de-a lungul vieții, e vorba și de potrivire. Nu înseamnă că unul e alb, celălalt e negru, unul greșește, celălalt nu greșește. Pur și simplu, ți se poate părea că e bine la început și, înaintând în relație, să vezi că există nepotriviri peste care nu poți trece', a declarat Andreea Marin, în emisiunea online „În oglindă'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete