Madonna, declarație emoționantă despre tatăl ei: ”El m-a învățat…”

Madonna

Excentrică, nonconformistă, rebelă – Madonna a primit atâtea etichete de-a lungul anilor. Dincolo de toate acestea, Madonna este o familistă convinsă. Alături de cei șase copiii, l-a sărbătorit pe tatăl ei, care a împlinit 90 de ani, acum circa o săptămână, însă declarația artistei continuă să primească aprecieri.

Mesajul pe care cunoscuta artistă l-a transmis pe rețelele de socializare, cu ocazia zilei de naștere a tatălui ei, este unul extrem de emoționant: „tatăl meu este un surpraviețuitor, crescând ca imigrant italian în Statele Unite și trecând prin multe traume, dar întotdeauna a muncit din greu pentru tot ce a avut. El m-a învățat despre importanța muncii grele și a câștigării propriului trai… și încă o dată îți mulțumesc. A fost atât de special să petrec aniversarea celor 90 de ani alături de tine și de copiii mei la podgoria ta.'

O aniversare în familie

MadonnaLa podgoria Ciccone Vineyard&Winery, din Michigan, pe care o deține tatăl ei, Madonna a fost însoțită de toți cei șase copii. De fapt, Madonna provine, la rândul ei, dintr-o familie numeroasă. Cu mama sa, Madonna Fortin, Tony Ciccone are șase copii. După moartea acesteia, de cancer de sân, tatăl a decis să se recăsătorească cu îngrijitoarea familiei, Joan Ciccone. Această nouă relație a destabilizat-o pe cea cu fiica lui, Madonna. Aceasta a păstrat mult timp distanța față de tatăl ei și de noua relație. I-a readus împreună încercarea de a-l ajuta pe fratele ei, Martin, să scape de problema consumului de alcool. În timp, relația lor a devenit mai puternică, iar tatăl a fost unul din stâlpii de susținere ai artistei.

Citește și: Madonna, schimbare radicală de look

Foto: Shutterstock

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete