Declarații emoționante. Cum a cunoscut-o actorul Kelsey Grammer pe Paris Jackson, fiica regelui muzicii pop?

Declarații emoționante. Cum a cunoscut-o actorul Kelsey Grammer pe Paris Jackson, fiica regelui muzicii pop?

Fanii actorului american Kelsey Grammer au prilejul să-l urmărească pe favoritul lor în cel mai nou film al acestuia „The Space Between', în care interpretează rolul unui muzician rock excentric din anii 70, Micky Adams, care nu a mai făcut muzică peste 20 de ani.

Alături de actorul în vârstă de 66 de ani, în acest film joacă și Paris Jackson, nimeni alta decât fiica de 23 de ani a regretatului Michael Jackson.

Într-un interviu acordat emisiunii ExtraTV înainte de premiera filmului pe platformele de streaming, care a avut loc pe 15 iunie, Kelsey Grammer și-a amintit de prima întâlnire pe care a avut-o cu Paris pe când frumoasa blondă era doar o copilă.

„Tocmai mă cazam la Hotelul Waldorf. Acolo era și Michael [Jackson]. Înregistra ceva… A fost cel mai dulce moment. Erau fotografi peste tot, s-au dus după el, îl fotografiau în continuu și mă întrebam: ‘Cum naiba faci față?… Apoi, el s-a oprit și ne-am salutat. Ne-am strâns mâna și la un moment dat ea a spus: ‘Tati!, iar el a luat-o în brațe și a spus: ‘O, bună, micuțo!. A fost atât de drăguț momentul, iar ea era așa de frumoasă. Și încă este!', a povestit Grammer, care a lăudat-o pe Paris pentru calitățile sale actoricești: „A făcut o treabă foarte bună'.

Recent, Paris Jackson a vorbit despre efectul negativ pe care l-a avut mass-media asupra carierei tatălui ei, dar și asupra ei. Ea a dezvăluit că din cauza paparazzilor suferă de stres post-traumatic. „Uneori, am impresia că aud zgomotul pe care îl fac blitz-urile aparatelor de fotografiat. Alteori, am episoade severe de paranoia motiv pentru care am făcut terapie. Dacă aud foșnind o pungă tresar imediat', i-a mărturisit Paris lui Willow Smith într-o ediție a show-ului Red Table Talk difuzată pe Facebook Watch.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete