Madonna, aniversare cu peripeții: „Plătesc pentru a fi abuzată”

Madonna și câțiva dintre copiii ei au făcut o excursie în parcul de distracții Six Flags pentru a sărbători cei 16 ani pe care i-a împlinit fiica sa, Mercy James.

Cântăreața, în vârstă de 63 de ani, a postat luni un clip amuzant pe Instagram, în cinstea acestei ocazii, arătând călătoria pe care ea, Mercy, fiul său David și iubitul Ahlamalik Williams au făcut-o în parcul de distracții Six Flags Magic Mountain din California.

Vedeta a fost filmată mergând incognito, cu o șapcă din tricot albastru și alb, ochelari de soare mari albi și un trening negru cu modele colorate. Mercy purta o cămașă cu Tupac Shakur și expresia „Wake Me', posibil un cadou după ce perechea mamă-fiică a vizitat recent o expoziție Tupac la LA Live. Adolescenta a povestit cum se simte acum că împlinește 16 ani.

„Diferită, nouă, reînnoită, prostească și ciudată', a dezvăluit fiica Madonnei.

După ce au anunțat că sunt acolo pentru sărbători ziua de naștere, grupul a încercat unul dintre cele mai înalte trenuri montagne russe pentru care parcul este cunoscut. Mai târziu, Madonna a ținut să precizeze: „Nu mai suport asta! Plătesc pentru a fi abuzată'.

Un alt moment amuzant a prezentat-o ​​pe Madonna scâncind scurt la cameră între mai multe plimbări, înainte ca cei patru să fie văzuți râzând de o fotografie care a fost făcută cu ei în timp ce se scufundă în apă pe canalul de bușteni.

Clipul s-a încheiat cu David, tot în vârstă de 16 ani, exersând mișcări de dans și flip-uri. La final, David a fost văzut cu brațul în jurul mamei sale, sărutând-o și spunând „Te voi iubi mereu'.

MadonnaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Sâmbătă, Madonna a distribuit un videoclip cu surpriza pe care a avut-o pentru fiica ei. În clip, Mercy a intrat într-o cameră și a strigat: „O, Doamne!' înainte de a-și vedea dormitorul plin de lumini și baloane. Apoi a fost întâmpinată cu îmbrățișări și sărutări de la surorile ei mai mici, gemenele Stella și Estere, în vârstă de 9 ani.

Artista „Like a Virgin' a asociat videoclipul cu mai multe fotografii cu Mercy de-a lungul anilor.

„La mulți ani, Chifundo Mercy James! 💙💙💙💙! Cea mai drăguță, cea mai grijulie și cea mai magică fată de pe planetă! 🌎🌍🌏!!!!!!! Nu există nimeni ca tine! #sweet16 💙💜🦋💙💜 💙💜🦋💙💜🦋💙💜” a fost mesajul din dreptul postării făcute de mama celor șase copii.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete