Madi Dragoș, mama celebrei Bianca Drăgușanu, a lăsat Hunedoara pentru Capitală. Cum își câștigă leafa lunară?

Madi Dragoș, mama celebrei Bianca Drăgușanu a vrut să fie alături de fiica sa și a venit în București cu mult timp în urmă. Aceasta este foarte apropiată de Sofia, nepoata sa, însă are un loc de muncă stabil care îi aduce numeroase satisfacții financiare.

Madi Dragoș, în vârstă de 61 de ani, este o bunică tânără, în formă care se bazează pe forțele proprii și nu profită de celebritatea fiicei sale pentru a-și trăi viața. Acesta s-a mutat din orașul natal și lucrează la stat în București. Mama blondinei este consilier la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței din Muncă din Sectorul 2.

Acest post nu este o noutate pentru Madi Dragoș pentru că de-a lungul anilor a lucrat ca expert la AJOFM Hunedoara-Deva. Dincolo de satisfacția profesională pe care o are și de experiența dobândită, mama Biancăi Drăgușanu se bucură și de un salariu extrem de motivat. Ea încasează lunar suma de 5442 lei.

Cum viața nu este întotdeauna plină de curcubee și unicorni, Madi Dragoș a fost nevoită să treacă printr-o boală gravă. În 2016, aceasta a fost diagnosticată cu cancer de piele și a urmat tratamente dificile pentru a trece peste acest obstacol dur.

„Mama era foarte speriată, avea ochii în lacrimi mereu şi nu mai ştiam cum să o mai consolez. De aceea, am luat decizia de a o aduce la medic, în ciuda faptului că ea nu voia nimic. Am convins-o că trebuie să se opereze pentru a-şi salva viaţa', a declarat Bianca Drăgușanu acum cinci ani.

Intervenția a fost un succes, iar tratamentele urmate i-au redat sănătatea și zâmbetul pe buze. Madi Dragoș se bucură de viață, de fiica sa și de micuța Sofia. De asemenea, relația cu Victor Slav este una foarte bună, acesta declarând în urmă cu ceva timp că ține legătura mai des cu mama Biancăi Drăgușanu decât cu ea.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete