Mădălina Ghenea, mamă singură. Iată ce o învață pe micuța ei în vârstă de 4 ani

Mădălina Ghenea este model și actriță îm vârstă de 33 de ani și se bucură de un succes profesional incredibil. Frumoasa româncă a avut de-a lungul timpului relații cu actori celebri ca Gerard Butler și Leonardo DiCaprio, însă are o fetiță superbă cu Matei Stratan.

Mădălina Ghenea se bucură nu doar de celebritatea pe care și-a câștigat-o datorită muncii sale, ci și de viața alături de fetița ei, Charlotte. Micuța are patru ani, iar mama ei reprezintă un adevărat exemplu de urmat. Faimosul model nu o învață doar cum să se îngrijească și să aibă grijă de ea, ci și de intelectul ei.

La doar 33 de ani, vedeta își crește singură fetița și se descurcă de minune. Frumoasa vedetă este prezentă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii săi aspecte din viața ei. Ea a postat fotografii pe Instagram din apartamentul în care locuiește cu fiica sa, în Italia.

De asemenea, celebrul model le-a mărturisit admiratorilor săi că se ocupă îndeaproape de educația micuței, astfel că cele două își petrec timpul cu activități educative și nu are acces la televizor sau internet. Mai mult decât atât, micuța domnișoară vorbește deja patru limbi străine.

„Nu e ușor, fac tot ce pot, sper să aibă o copilărie fericită, așa cum am avut eu. Să crești un copil singură nu e ușor, dar Slavă Domnului că o am pe mama care mă ajută foarte mult și mă descurc', a spus Mădălina Ghenea.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Un admirator a întrebat-o dacă se va întoarce în România, însă actrița a mărturisit că îi place foarte mult Italia și casa ei de acolo.

„Sunt foarte bine aici și sunt îndrăgostită de casa mea. Mă bucur mult că vă place apartamentul meu, l-am renovat total singură. Nu am televizor acasă și nici wifi, și fac asta pentru fiica mea', a povestit Mădălina.

Charlotte s-a născut la 3 aprilie 2017, în București. Din păcate, Mădălina nu a putut nate natural din cauza unor complicații, iar după 11 ore de travaliu, aceasta a fost operată pentru a-și aduce pe lume fetița.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete