Tom Jones, mărturisiri cutremurătoare despre cea mai mare dramă din viața sa

Tom Jones, mărturisiri cutremurătoare despre cea mai mare dramă din viața sa

Tom Jones și-a câștigat reputația de Don Juan încă din primii ani ai carierei sale de cântăreț, în anii ’60. Cu toate acestea, el s-a căsătorit cu iubita lui din copilărie, Melinda Trenchard, cunoscută sub numele de Linda, în 1957.

Ea a stat departe de lumina reflectoarelor pe tot parcursul ascensiunii soțului ei și a rămas cu el toată viața ei, în ciuda faptului că s-a luptat ani întregi cu relațiile sale extraconjugale.

Linda a murit în 2016 și cu toate acestea, cântărețul celebrului hit „Sex Bomb' continuă să sufere după ea. Relația lor a fost de nenumărate ori pusă la încercare și dacă mulți ar fi crezut că ei vor divorța, cei doi soți și-au consolidat și mai mult căsnicia. Motiv pentru care, după 59 de ani de căsnicie, Tom Jones a căzut într-o depresia cruntă atunci când Linda a trecut în neființă, pierzând lupta cu cumplita boală, cancer la plămâni.

„Acela a fost cel mai greu moment din viaţa mea, când am pierdut-o pe Linda. Niciodată nu am fost mai jos de-atât. Nu am crezut că voi supravieţui. A trebuit să fac terapie. Mă consideram vinovat că nu făcusem suficient pentru a o salva. Dar terapeutul mi-a repetat că avea cancer la plămâni şi nu aş fi putut face mai mult decât am făcut, a declarat celebrul artist după cinci ani de la moartea Lindei într-un interviu.

Tot atunci, Tom Jones a mărturisit că relația lor este vie, deoarece de fiecare dată când cântă îi simte prezența soției sale.

„Înainte să se stingă mi-a spus: Nu te gândi la mine că am murit. Imaginează-ţi că râd. Şi eu aşa îmi amintesc de ea'.

Foto: Hepta/Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
ziareonline.ro
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete