Mădălina Crețan a răbufnit la 3 luni de la moartea lui Nosfe: „Sunt bipolară, cred că sunt ok și că pot, apoi mă bușește plânsul, mă ia disperarea”

În urmă cu trei luni de zile, Nosfe s-a stins din viață. După un concert, artistul s-a simțit rău, a ajuns acasă, însă deodată s-a prăbușit în sufrageria casei. Soția, Mădălina Crețan, nu poate trece peste pierderea suferită, și ea și fetița îi duc dorul acestuia.

„Simt asta de aproape 3 luni, e mult și complicat de explicat și nu știu dacă e ușor de înțeles pentru toată lumea. Dar da, simt că trăiesc două vieți în una, că am două inimi în interior, că privesc și gândesc din două perspective, cu 2 minți diferite', a spus Mădălina Crețan pe Instagram.

Ulterior, într-un interviu pentru Fanatik, ea a făcut mai multe dezvăluiri. Vrea să fie puternică pentru copilul pe care ea și Nosfe îl au împreună, însă uneori nu poate, suferă prea mult.

„Sunt bipolară, în sensul că acum cred că sunt ok și că pot, acum mă bușește plânsul, după aia mă ia disperarea și caut filmulețe și poze și miros parfum și mă chinui să accept.

După care mă gândesc că trebuie să pot, să merg mai departe, să am grijă de Iris, să mă asigur că nici viața mea, nici viața lui Darius nu au fost lăsate degeaba și că amândoi am avut și încă avem un rol și încerc să-l duc la bun sfârșit și pe al meu și pe al lui. Trec de o stare la alta', a explicat Mădălina, care a dezvăluit și cum a aflat fiica că tatăl ei s-a stins.

„Tati a plecat la Doamne-Doamne', a zis micuța. Mădălina Crețan e alături de fiica ei.

„Cred, simt și sper că o să fie bine, pentru că e puternică, deșteaptă și primește ajutorul de care are nevoie. Îi este dor de tati zilnic și își exprimă acest sentiment cum știe și cum poate la vârsta asta', a spus Mădălina Crețan vizavi de fiica sa și moartea lui Nosfe.

În cele trei luni de zile de la moartea lui Nosfe, ea a primit multe mesaje de susținere, dar și unele în care e criticată din cauză că vorbește prea des despre soțul ei care a pierit.

„Mama lui de hate. Că de nu m-am săturat de povestea asta incredibil de tare. Nu știu, îl ignor cât de mult și, cumva, încerc, atunci când nu pot să-l ignor, să-l înțeleg și să-l las acolo, în sufletul în care el este, să nu-l iau la mine în suflet. Pentru că oamenii care aruncă asemenea cuvinte de ură către alți oameni nu fac decât să-și deschidă sufletul către noi și să ne arate ce e în sufletul lor, de fapt. Atunci când mă afectează, pentru că uneori mă mai afectează, încerc să sap în mine și să-mi dau seama ce problemă am eu cu mine nerezolvată, care mă apasă și care permite săgeților din exterior să stârnească acele sentimente', a declarat Mădălina Crețan.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete