Mădălin Ionescu revine în televiziune! Cum se numește noul său proiect în care lucrează

După ce în urmă cu ceva timp a luat o pauză și a renunțat la emisiunea „Wowbiz', pe care o prezenta la Kanal D alături de Andreea Mantea, Mădălin Ionescu se întoarce în televiziune. Prezentatorul a anunțat că deja lucrează la un nou proiect de televiziune.

La începutul lunii iunie, Mădălin Ionescu a spus că renunță o vreme la jobul din televiune pentru a se dedica mai mult familiei sale, după ce a devenit tată pentru a treia oară. La sfârșitul lunii aprilie, soția lui, Cristina Șișcanu, a născut o fetiță, care a primit numele de Petra.

Prezentatorul de televiziune mai are doi copii dintr-o căsnicie anterioară.

Mădălin Ionescu revine în televiziune! Noul său proiect se numește „Români de poveste'

Se pare că prezentatorul nu poate sta prea mult timp fără să aibă o activitate, așa că a început deja să lucreze la un nou proiect. El a scris pe pagina sa de socializare despre ce este vorba.

„M-au fascinat întotdeauna poveștile oamenilor care au făcut cu adevărat ceva în viață! În spatele succesului sau al reușitelor acestora se află deseori drame cumplite, suferințe inimaginabile, curaj nebun, luptă permanentă cu constrângerile sociale și cu cele morale, pasiuni uluitoare și voință de nezdruncinat ! Sunt foarte mulți români în țara și în afara ei cu povești de viață care pot însufleți, pot motiva foarte mulți tineri debusolați și părăsiți de un sistem care a dat faliment de mult!

De ani buni mă gândesc ce să fac pentru a promova astfel de exemple, cum să fiu mai aproape de „oamenii extraordinari'! Voi merge, dacă va fi nevoie , în cele mai indepărtate colțuri ale lumii pentru compatriotii noștri care au dezvoltat afaceri de succes, care au performanțe artistice, științifice, sportive sau de altă natură , însă nu au fost descoperiți sau apreciați de țara lor! „Români de Poveste' , meritați să fiți parte a unui proiect extraordinar! Aștept istorisirile voastre pe adresă de mail contact@madalinionescu.ro . Mai multe detalii în curând!', a scris Mădălin Ionescu, pe pagina sa de Facebook.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Mădălin Ionescu și familia sa, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Emoții mari pentru Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. Cei doi își botează astăzi fetița

Mădălin Ionescu trăiește o nouă viață! Imagini emoționante cu fetița și soția lui: „Această femeie mi-a salvat sufletul!'

Mădălin Ionescu și-a fotografiat soția gravidă! Cum arată Cristina Şişcanu complet nemachiată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati