Mădălin Ionescu, cuvinte dure după ce soția sa, Cristina Șișcanu, a fost criticată: „Dudui isterice”

Mădălin Ionescu și-a ieșit din fire, după ce soția sa, Cristina Șișcanu, a fost criticată pe rețelele de socializare. Prezentatorul TV a avut cuvinte dure la adresa internauților.

Mădălin Ionescu nu a mai suportat să vadă că soția sa este criticată pe Internet, astfel că a răbufnit. Prezentatorul s-a luat de cele care au certat-o public pe Cristina Șișcanu și nu a mai ținut cont de cuvintele adresate internauților.

„M-am uitat peste comentariile unor femei la o postare de ieri a soției mele. În imagini apărem într-o piscină. Eu port o bluză specială pentru apă. Se pare că există un public numeros în țara asta care nu a aflat că există costume pentru apă. Cotoroanțele astea o ceartă într-o manieră mizerabilă pe Cristina că nu mi-a atras atenția să nu intru îmbrăcat în piscină.

Nu știi ce să faci în fața unei asemenea revărsări de puroi mental. Să plângi, să râzi… să accepți faptul că ignoranța, primitivismul bântuie ca un strigoi prin creierele unor analfabeți din România? Ce mă șochează de fiecare dată e faptul că dudui isterice, lipsite de orice fel de pregătire și de calități morale, își permit să emită tot felul de cretinisme pe post de adevăruri absolute', a scris Mădălin Ionescu pe Facebook.

„De-aia bărbații voștri fug de voi. Îi castrați psihic'

Partenerul Cristinei Șișcanu consideră că răutatea oamenilor vine din frustrare. Mădălin Ionescu a folosit cuvinte extrem de dure pentru femeile care o critică pe vedetă.

Bine… sunt și golani care au profitat de ocazie, manifestându-se în stilul consacrat pe Facebook. Prostia ține de când e lumea și pare să nu aibă sfârșit, știu că și răutatea care derivă din ea, dar să o dai în balamuc doar de la atât, e grav, grav de tot! Nu există țară în care haterii să fie mai hateri decât cei de la noi.
Motivele sunt mai întotdeauna imbecile și provin dintr-un primitivism major… Totul vine din frustrările personale uriașe: neîmpliniri amoroase, materiale, insuficiențe mentale! Cloaca pare să fie destul de mare și ruptura acestor grupuri de indivizi/ individe de civilizație… din ce în ce mai apăsătoare!
P.S. Apropos de ‘cotoroanțe’. Nu generalizez. Mă refer la cele 20-30 de personaje foarte agresive și zgomotoase… Nu puteți să aveți relații fericite. Sunteți prea rele, prea toxice! De-aia bărbații voștri fug de voi. Îi castrați psihic. Veți fi tot timpul singure, chiar și în condițiile în care oficial sunteți implicate în așa-zise relații.’,
 a scris Mădălin Ionescu pe pagina personală de Facebook.

cristina-siscanu-si-madalin-ionescu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete