Care e starea Mioarei Roman, internată într-un centru de recuperare: „S-a luptat să nu rămână la pat”

Ajunsă la vârsta de 82 de ani, Mioara Roman se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. De o perioadă de timp ea e într-un centru de recuperare, acum câteva luni a fost și operată la șold. Oana, fiica ei, a spus care e starea de sănătate a acesteia acum.

Anul 2022 nu a fost unul ușor pentru Oana Roman, mai ales că mama ei a avut probleme și mai grave de sănătate. „A fost un an cu de toate. A fost un an nebun, cel puțin a doua parte a anului a fost înfiorător de grea pentru mine. A trecut mama prin foarte multe momente grele și la limită. Chestia asta m-a epuizat foarte tare psihic.

Toată lumea a fost lângă mine, dar astea sunt lucruri pe care doar eu am putut să le duc, din păcate. Dumnezeu a lucrat… am avut niște doctori fabuloși, care au tratat-o cu toate problemele pe care le-a avut pe rând impecabil. Oamenii de la centrul unde a stat până am dus-o la recuperare au salvat-o la propriu de două ori', a spus Oana Roman, la Antena Stars, conform spynews.ro.

Mioara Roman se simte acum mai bine, face multă recuperare pentru a-și reveni. „Mama este OK, este OK. A fost foarte greu după operația la șold. Foarte multă lume mi-a spus: Ai grijă că după astfel de operații, mulți rămân la pat și nu își mai revin.

Mioara Roman are 82 de aniSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mama a avut o ambiție incredibilă, încât ajungea să facă două ore de kinetoterapie pe zi, ceea ce la 82 de ani, în condițiile în care are și probleme cognitive, este absolut fabulos. S-a luptat efectiv să nu rămână la pat. Eu am făcut tot ce am putut ca să îi ofer posibilitatea să aibă această recuperare în modul cel mai profesionist. E foarte importantă kinetoterapia', a mai spus vedeta.

A fost mutată la alt centru de recuperare

Mioara Roman primește îngrijirile necesare, mai ales că nu se mai poate deplasa singură, e în cărucior. „După operație, am internat-o pe mama într-un centru nou de îngrijiri paliative, pentru că se deplasează foarte greu. Este în cărucior, face eforturi mari să meargă, dar îi este foarte greu singură. Acolo unde era ea la azil nu aveau aparatura și nici tratamentele care îi trebuiau ei pentru a se recupera. Acum, mama este la un centru nou nouț pe malul lacului din Snagov.

La două zile după ce s-a deschis acel centru am și băgat-o acolo. Sunt foarte mulțumită de cum e îngrijită! Mama face acolo kinetoterapie, exerciții, bicicletă, mers. Are un program întreg acolo, evoluează încet, încet în fiecare zi.’, a declarat acum câteva săptămâni Oana Roman, pentru Click!.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete