4 remedii naturale pentru unghiile care se rup prea ușor

4 remedii naturale pentru unghiile care se rup prea ușor

Nu toate femeile se pot bucura de unghii rezistente, care pot crește lungi fără să se rupă. Cele mai puțin norocoase dintre noi fie le păstrăm mai scurte, fie apelăm la cele false. Din fericire există și remedii naturale pentru unghiile care se rup ușor: sunt naturale și le poți face acasă.

remedii-unghii

foto tratamentul unghiilor Shutterstock

Tratament cu gelatina

Costă mai puțin de 1 leu și face minuni pentru unghii. Îți trebuie doar un pliculeț de gelatină și o ceașcă de apă. Se încălzește apa, apoi se toarnă peste gelatină, într-un bol, și se amestecă până se dizolvă. După ce se răcește suficient, se pun degetele înăuntru, astfel încât amestecul să acopere unghiile, și se țin așa 5 minute. La final se clătesc bine mâinile și se aplică un ulei hidratant, de exemplu ulei de măsline.

Tratament cu sare de mare

Amestecă două lingurițe de sare de mare fină cu două picături de ulei de măsline, două de ulei de germeni de grâu, apoi toarnă amestecul într-un castron cu apă caldă. Ține-ți degetele la înmuiat timp de 10-15 minute, de două ori pe săptămână. În timp vei vedea că unghiile tale nu se vor mai rupe la fel de ușor.

Vitamina E uleioasă tratează unghiile care se rup ușor

Dă o fugă până la farmacie și cumpără câteva capsule de vitamina E uleioasă, iar seara, înainte de culcare, masează-ți unghiile cu conținutul capsulei și nu te mai spăla pe mâini până dimineață. Fă acest lucru în fiecare seară până ajungi la rezultatul dorit.

Întărește unghiile cu bere

Și berea mai este un remediu bun pentru unghiile care se rup ușor. Amestecă o lingură de ulei de măsline cu trei linguri de bere și ține-ți unghiile în amestec timp de cel puțin 15 minute. Repetă procesul de două ori pe săptămână și vei vedea rezultatele benefice pentru unghiile tale.

Ulei esențial de arbore de ceai și vitamina E uleioasă

Pentru acest remediu trebuie să amesteci o linguriță de ulei esențial de arbore de ceai cu câteva picături de vitamina E uleioasă. Masează-ți amestecul pe unghii în fiecare zi și vei vedea rezultatele cât de curând. Pe lângă faptul că îți întărește unghiile, acest remediu mai este bun și pentru tratarea micozei unghiei, datorită proprietăților anti-micotice ale uleiului de arbore de ceai.

Atenție! Orice remediu ai alege să aplici ca să-ți întărești unghiile, nu uita că trebuie să le ai mereu curate (fără ojă ori lac) și să repeți tratamentul natural până la rezultatele dorite.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete