“M-am încuiat singură în baie!!! Ce-a fost și ce-a ajuns biata fată

Este ciudat, poate distractiv și poate alarmant: nimeni nu se aștepta ca destinul starului internațional, Britney Spears să fie atât de dramatic… 

Pe contul ei de Instagram, Britney Spears a povestit o lungă și bizară poveste despre cum s-a închis ea în baie la miezul nopții… sigur că, citind, ridicăm sprâncenele.

Vedeta pop și-a împărtășit aventura ei în baie, explicând cum a rămas blocată acolo și detaliază în amănunt cum a fost salvată din propria baie.

Britney spune că s-a dus în baie să se spele pe față, și-a văzut acolo cana de cafea pe care nu a băut-o de dimineață, apoi imediat și-a dat seama că a fost închisă înăuntru. Ea spune că iubitul ei, Sam Asghari, dormea ​​profund și a trebuit să țipe de patru ori pentru a-l trezi.

Când încercările lui Sam de a deschide încuietoarea ușii au eșuat, Britney spune că a reușit să sune la securitate pentru a deschide… dar se pare că dormeau la fel ca Sam. Britney spune că au mai trecut 45 de minute înainte de a fi, în cele din urmă, eliberată, dar numai după ce și-a băut cafeaua învechită.

Citind tot ceea ce a scris, oamenii reacționează în diferite moduri la postarea ei. Tabăra #FreeBritney crede că aceasta este o metaforă a situației în care se află de 13 ani… unde s-a străduit să se elibereze. Alții cred că este o întorsătură bizară a evenimentelor în toiul nopții.

Foto: Hepta

Oja sărită, problema clasică a manichiurii. Cum să o eviți?

Despărțirea anului în showbiz? Alexia Eram și Mario Fresh nu mai locuiesc împreună

Atenție, spoiler: cineva o să moară în ultimul sezon Sex and the City

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete