Dragă Avantaje: „Soțul celei mai bune prietene de-ale mele vrea să aibă o aventură cu mine”

Dragă Avantaje: Soțul celei mai bune prietene de ale mele spune că are sentimente pentru mine. Mă simt îngrozitor. Cum aș putea să-i fac asta celei mai bune prietene, care de-a lungul anilor a făcut atât de multe pentru mine?

Am 44 de ani, iar cea mai bun prietenă de-ale mele are 43. Ne-am cunoscut la universitate și de atunci am fost nedespărțite. Soțul ei este, de asemenea, un prieten comun. El frecventa aceleași cursuri ca noi.

Când am absolvit, în 2000, au început să se întâlnească. Într-un an s-au mutat împreună și trei ani mai târziu, s-au căsătorit. Fiul lor a sosit la scurt timp după. Acum are 18 ani și este finul meu.

Întotdeauna am fost puțin geloasă că s-au găsit atât de ușor. Am avut câteva relații, dar nimic demn de remarcat. Pentru că sunt mai tot timpul singură, cei doi mă invită frecvent să petrec timp cu ei. Deseori mă alătur lor pentru o cină sau la un film în weekend.

Luna trecută, prietena mea era în vizită la sora ei, dar a insistat că ar trebui să ies totuși cu soțul ei seara. Am băut câteva pahare înainte de a ieși. Au trecut ani de când nu mai petrecusem doar noi doi și eram nervos.

L-am surprins uitându-se la mine de câteva ori și m-a complimentat des, remarcând cât de bine arăt. Recunosc că am cochetat înapoi. La un moment dat, vorbeam despre cum mi-am petrecut al cincilea Crăciun singură. Vinul mă amețise puțin și m-a tras în poală.

M-a îmbrățișat și m-a mângâiat pe spate. Tensiunea sexuală dintre noi era atât de puternică. Nu s-a mai întâmplat nimic, dar s-ar fi putut întâmpla. M-am simțit îngrozitor în dimineața următoare.

Mai târziu în acea zi, mi-a trimis un mesaj: „Știu că și tu ai simțit ceva aseară'. A spus că vrea să înceapă o aventură. Cum să ies eu din asta?

Citește și: „M-am îndrăgostit de profesorul de matematică al băiatului meu'

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate