Luna Plină din 17 iunie 2019 ne pune față în față cu succesul sau eșecul alegerilor noastre. Urania ne spune cum sunt zodiile influențate de acest aspect al Lunii

Luna Plină din 17 iunie 2019

Luna Plină din 17 iunie 2019 ne pune față în față cu succesul sau eșecul alegerilor noastre. Este momentul în care vom culege ce-am semănat în ultima vreme. Altfel spus, tot ce am făcut în trecut începând cu ziua de azi este analizat, răsplătit sau pedepsit. Efectele Lunii Pline încep să se vadă cu câteva zile înainte de producerea evenimentului astrologic și se manifestă și câteva zile după încheierea acestuia.

Urania ne spune cum sunt zodiile influențate de Luna Plină din 17 iunie 2019. Previziunile complete, AICI 

BERBEC

Luna Plină din 17 iunie 2019 influențează, în cazul vostru, sectorul evoluției prin cunoaștere, care poate să se asocieze cu un eveniment oficial (concurs, interviu). Dialogurile sunt destul de bine susținute doar că există tendința de exagerare, de afirmare orgolioasă din partea voastră.

TAUR

Luna Plină în Săgetător va accentua diferența între corect, normal, moral și speculație sau derapaje ori abuz. Tendința generală a nativilor concentrați pe ideea de câștig cu orice preț este aceea  de a survola niște norme și principii morale, juridice, economice, pe ideea că 'banii nu au miros'.

GEMENI

Acest aspect al Lunii vă influențează la nivelul relațiilor interumane conjugale, asociative sau contractuale. Se impune nevoia de a recurge la argumentele legii, ale justiției sau ale moralei într-un fapt de viață și care încheie etapa deschisă în iunie 2018, punând punct unei evoluții cu bune și rele, cu succese sau eșecuri, și deschizând un nou circuit existențial până în iunie 2020.

RAC

În această perioadă, aveți dialoguri pe teme medicale privitoare la aspectul legal, juridic, care trebuie puse la punct în vederea unor proceduri (internare, analize, investigații, operații, tratamente, obținerea unei medicații speciale). Dificultățile momentului sunt sporite de Luna Plină din 17 iunie și vor veni de la variantele asupra cărora nu vă puteți decide: opinii superficiale, informații inexacte, dialog ambiguu cu medicul.

LEU

Luna Plină din 17 iunie 2019 scoate la iveală dorința voastră de a vă lăsa pradă plăcerilor. Din perspectiva relațiilor de prietenie, o prea mare diversitate de stări, senzații, stimuli, tentații vă vor face să fiți exuberanți și să vă lăsați duși de valul întâlnirilor și conversațiilor.

FECIOARĂ

Luna Plină în Săgetător precipită, în cazul vostru, evenimentele sau negocierile pe tema cumpărării unei case sau a unui teren mai ales sub aspectul împrumuturilor pentru a căror rezolvare va trebui să găsiți o soluție inteligentă.

BALANȚĂ

Luna Plină din 17 iunie 2019 vă permite să vă mobilizați pentru a vă apăra un drept, a cere o aprobare, a solicita un înscris. Însă planeta Venus din opoziție va genera disfuncții minore rezultate din exprimarea incorectă a uneia sau a alteia dintre părți, redactarea eronată, incorectă sau insuficient motivată a documentului solicitat, de unde și ripostele voastre: ceartă, reclamații, sesizări.

SCORPION

Aspectul format azi de Lună va intensifica disputele pe teme materiale și/sau patrimoniale introducând factori precum afirmații hazardate, tendința de a dezinforma sau manipula. Pe fond, nu acum se vor găsi soluțiile necesare, ci la toamnă. Vă sfătuim să nu faceți promisiuni de care să nu vă puteți ține sau asupra cărora, după o lucidă analiză, să reveniți cu corecturi și retractări.

SĂGETĂTOR

Luna, aflată în tranzit prin semnul vostru zodiacal, vă va fi de folos prin energia și vigoarea pe care vi le insuflă. În plus, această ipostază a Lunii marchează un eveniment special: încheierea unori demersuri începute în ultimul an care ating acum apogeul, succesul sau limita. Vă veți afla în situația de a decide, de a nu mai amâna, de a lua act de cursul și natura unor evenimente ce privesc fie statutul personal, fie relațiile parteneriale. Fără a fi dificil sau periculos, totuși momentul este „alunecos' lăsând locul neîncrederii, îndoielii, răzgândirii sau manipulării.

CAPRICORN

Luna Plină din 17 iunie 2019 atrage atenția asupra unui gest neinspirat față de organism menit să-i altereze buna funcționare: unii dintre voi nu-și iau medicamentele, alții nu iau doza necesară, alții modifică schema de tratament. Atenție la ce scrie în prospectul unor medicamente, în afara recomandării generale, oferite de medic, care poate omite un aspect esențial pentru tratamentul vostru.

VĂRSĂTOR

Luna Plină din 17 iunie 2019 aduce, în afara unor accente justițiare în sectorul relațiilor dintre voi și apropiații voștri, și o stare de spirit rneplăcută în plan afectiv. Veți avea impresia că cineva face cu voi un joc dublu. De aici, și dorința voastră firească de a afla adevărul care, însă, nu va ieși la iveală. Dimpotrivă, eforturile voastre de a vă lămuri vor accentua nesiguranța relațională și emoțională.

PEȘTI

Aspectul format de Lună pe 17 iunie influențează, în cazul vostru, sectorul socio-profesional. Nu este exclus să aveți parte de o victorie în ciuda tuturor manevrelor rivalilor. Este un moment important, chiar dacă nu spectaculos, în planul carierei, al debutului al confirmării valorii personale.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Horoscop