Horoscop 17 iunie. Zodia care riscă să cadă într-o capcană

Horoscop 17 iunie

Horoscop 17 iunie. Contextul astral al zilei este influențat de un eveniment astrologic major, Luna Plină în Săgetător. Acest aspect al Lunii îi determină pe nativi să-și reevalueze visele și aspirațiile și să le selecteze exact pe acelea care vor ajuta la evoluția lor interioară. Pe de altă parte, unii nativi riscă să cadă într-o capcană întinsă de oameni apropiați.

BERBEC

Azi, veți participa la un eveniment la care veți reuși să vă faceți remarcați. Nu pentru că asta ar fi neapărat dorința voastră, ci pentru că persoane cunoscute în urmă cu ceva vreme și care sunt prezente la respectivul eveniment vor remarca cât de mult v-ați schimbat în bine de când nu v-ați mai văzut și vor atrage, astfel, atenția asupra voastră.

TAUR

A fi bine să încercați să faceți pace cu jumătatea voastră și să-i explicați cum stau lucrurile. Poate că este gelos pe cineva care, în ultima vreme, v-a stat prea mult prin preajmă. Nu-i alimentați această gelozie nejustificată, nu-l respingeți și încercați să nu-i spuneți că nu vă interesează gelozia lui. dacă ați depășit o anumită limită în relația cu acea persoană care îi stârnește gelozia partenerului vostru, reevaluați acea relație și linisștiți-vă partenerul de cuplu.

GEMENI

Astrele vă ajută azi să vă reîncărcați bateriile, iar combustibilul să vă ajungă cel puțin o săptămână. Dar pentru asta n-ar trebui să stați închiși în casă, ci să ieșiți într-un loc care vă liniștește: la plajă, la iarbă verde, la SPA, oriunde vă face plăcere. Poate chiar la shopping, dacă shoppingul se află printre activitățile voastre preferate. De fapt, câteva noi achiziții vestimentare vor fi binevenite pentru îmbunătățirea stimei de sine.

RAC

În cazul vostru, există azi riscul de a cădea într-o capcană, întinsă de persoane destul de apropiate, în care aveți mare încredere. Problema este că nu sunt sincere cu voi și vă copleșesc cu complimente în care nu cred, scopul fiind satisfacerea unor interse personale. Încercați să discerneți între complimente și lingușeli și nu vă lăsați impresionați de vorbele frumoase care vă gâdilă auzul.

 

LEU

Pentru voi, comunicarea este astăzi punctul slab. Spuneți una, iar persoana din fața voastră înțelege cu totul altceva. Va fi o adevărată provocare pentru voi să vă faceți înțeleși. Încercați să abordați lucrurile cu calm, cu diplomație. Nu ajută la nimic să vă enervați și să aruncați cu jigniri, dimpotrivă, acest lucru ar tensiona situția.

FECIOARĂ

Relația cu partenerul de viață a cam scârțâit în ultima vreme. Azi, pentru că tot e zi liberă, ați putea face primii pași pentru salvarea relației. Ieșiți undeva cu partenerul de viață, într-un loc din care aveți amândoi amintiri plăcute sau într-un loc în care nu ați mai fost până acum, dar care v-ar putea plăcea amândurora. Comunicarea poate face minuni astăzi. Inițiați-o voi, nu așteptați ca timpul să rezolve problemele voastre, căci nu le va rezolva, le va adânci.

BALANȚĂ

Azi vă bazați mai mult ca de obicei pe instinctul vostru. Acesta vă va ajuta să cunoașteți oamenii cu care interacționați așa cum sunt ei cu adevărat. Dacă nu vă simțiți în largul vostru alături de o anumită persoană, aveți încredere că acea persoană nu va aduce nimic bun în viața voastră, dimpotrivă. Cel mai bun lucru pe care-l puteți face este să vă îndepărtați de ea, altfel riscați să acumulați multă energie negativă.

SCORPION

E momentul să petreceți mai mult timp cu voi înșivă. Azi probabil că aveți zi liberă, așa că ocupaâi-vă un pic de voi. Nu e nevoie să faceți ceva spectaculos, ci doar să purtați un dialog sincer cu voi înșivă, să puneți niște lucruri cap la cap și să luați niște decizii. Aveți încredere în instinctul vostru. Poate este nevoie să renunțați la niște oameni, la niște planuri sau la niște aspirații nerealiste.

SĂGETĂTOR

Contextul astral al zilei favorizează sectorul sentimental. Dacă nu sunteți într-o relație, azi aveți șansa să cunoașteți pe cineva cu care să începeți o poveste de dragoste demnă de un film. Dacă formați deja un cuplu, ziua de azi vă poate aduce consolidarea relației, cu condiția să fiți sinceri cu partenerul de viață, să aveți o comunicare deschisă și să țineți cont și de nevoile lui.

CAPRICORN

“Succesul” e cuvântul-cheie al zilei. Participați la un eveniment important, la o petrecere, unde sunt mari șanse să fiți în centrul atenției și să polarizați în jurul vostru o mare parte dintre participanți. Și nu doar carisma voastră se face “vinovată” de acest lucru, ci și faptul că suneți plini de energie, de zâmbete, aveți vorbele înțelepte la voi, iar oamenii din jur vă caută compania și vă cer sfatul, acordându-vă toată încrederea lor.

VĂRSĂTOR

Jucați un rol important în viața unei persoane apropiate care nu trece prin cele mai fericite clipe ale vieții. Aveți vorbele la voi și reușiți să aduceți un strop de alinare în sufletul aceleia. În plus, faptul că-i puteți fi de ajutor vă crește stima de sine și vă face să aveți o mai mare încredere în voi.

PEȘTI

Veştile bune vin din toate părțile, aşa că azi aveți multe motive de bucurie. Aveți un tonus pozitiv, simțiți că nu mai este mult până când veți ajunge acolo unde v-ați propus. Sunteți o companie plăcută și multe persoane din anturajul vostru vă vor căuta să petreceți împreună clipe plăcute. Ascultați-le problemele, spuneți-le o vorbă bună, spuneți-le cum ați proceda voi în locul lor, dar, atenție, încercați  să nu vă încărcați cu problemele lor.

Sursa foto: shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop