Luna Nouă în Leu de pe 1 august aduce cu sine noi începuturi. Urania ne spune cum sunt zodiile influențate de aspectul format de Lună

Luna Nouă în Leu de pe 1 august este asociată cu noi începuturi, care vor fi îndrăznețe, luminoase, mărețe. Acest aspect al Lunii aduce noi moduri de a iubi, de a relaționa, de a ne exprima unicitatea, de a vedea binele acolo unde, până acum, vedeam doar drama. 

Vezi, AICI, previziunile complete ale Uraniei referitoare la influența Lunii Noi asupra zodiilor.

BERBEC

Luna Nouă în Leu de pe 1 august marchează, în cazul vostru, începutul unei noi relații, a unor secvențe de viață afectivă care vă vor obligă să vă trăiți intens dorințele, speranțele, emoțiile și împlinirea lor.

TAUR

Luna Nouă din 1 august influențează, în cazul vostru, sectorul familiei. În acest sector, se vor înmănunchea vibrațiile mai multor planete în tranzit prin zodia Leului. Unor nativi, acest context ar putea să le pară dificil, presărat cu piedici majore, marcat de încercări esențiale. Vestea bună este aceea că se conturează șansa de a le rezolva mai repede decât estimează.

GEMENI

Luna Nouă în Leu influențează sectorul comunicării, care va fi plin de provocări, unele bune, altele mai riscante. Există riscul unor enervări intense, care pot sta la baza unor neînțelegeri, a unor replici, a unor răspunsuri în contradictoriu, care pot degenera ușor în conflict verbal.

RAC

Aspectul format de Lună pe 1 august influențează casa banilor obținuți din muncă proprie. Veți fi obligați să țineți cont de o situație nu tocmai confortabilă, va trebui să luați decizii clare ori să le puneți în aplicare fără întârziere. În ciuda acestor condiționări, veți putea aborda cu succes o nemulțumire sau o neregulă salarială.

LEU

Luna se află în tranzit prin semnul vostru zodiacal dându-vă posibilitatea să trăiți intens provocările astrale ale momentului. Luna Nouă va veni cu o schimbare și, poate, va aduce un nou început în viața personală.

FECIOARĂ

Luna Nouă în Leu vă va solicita puternic sectorul cardiac. Aveți grijă de inima voastră zilele acestea, nu vă stresați, nu faceți eforturi inutile, desfășurați măcar un minimum de activitate fizică, mâncați alimente bogate în fibre evitându-le pe cele bogate în grăsimi.

BALANȚĂ

Cineva din anturajul vostru poate greși față de voi, în zilele din preajma Lunii Noi. Nici voi, la rândul vostru, nu este bine să fiți exigenți și nici să vă provocați cunoscuții. Stresul creat în aceste situații ar fi unul major pentru voi.

SCORPION

Luna Nouă în Leu de pe 1 august marchează o etapă importantă în efortul vostru de a vă afirma sau de a depăși un nivel de activitate pe care-l considerați modest față de aspirațiile voastre. Depuneți eforturi pentru a înfrânge barierele care stau în calea succesului vostru.

SĂGETĂTOR

Luna Nouă vă împinge să „vă luați la trântă' cu destinul. Aceste determinări interioare pot căpăta aspectul unei revolte, a unei decizii pe fondul unor evenimente care „umplu paharul'.

CAPRICORN

Perioada de dinainte și de după Luna Nouă din 1 august este una intensă, efervescentă în care toate problemele materiale și patrimoniale par să fie mai actuale ca niciodată, dar și mai presante. Luna Nouă în Leu ar putea marca un moment esențial în demersurile și eforturile voastre.

VĂRSĂTOR

Luna Nouă în Leu influențează sectorul relațiilor parteneriale. Acest aspect al Lunii vă oferă șansa de a vă realiza un vis cu ajutorul partenerilor de viață, partenerilor de proiect ori pe baza unor acorduri menite să vă permită dezvoltarea unui proiect de viață.

PEȘTI

Luna Nouă în Leu de pe 1 august își va face resimțită influența în sectorul muncii. Munca devine centrul vostru de interes și locul care vă va solicita din plin. În acest sector, se pot petrece multe lucruri bune, utile, plăcute, flatante sau avantajoase.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop