Horoscop 31 iulie. Zodia care va trebui să dea socoteală în fața superiorilor

Horoscop 31 iulie. Pentru mulți nativi, ziua de azi se anunță destul de agitată la locul de muncă. Sub presiunea termenelor-limită, a delăsării colegilor din echipă, a preluării mai multor sarcini decât pot duce, mulți nativi vor ceda nervos și își vor exprima nemulțumirile pe un ton ridicat. Nativii dintr-o zodie vor trebui să dea socoteală în fața superiorilor pentru o sarcină care nu a ieșit întocmai cum și-ar fi dorit aceștia din urmă.

BERBEC

Contextul astral al sfârșitului de lună pare să vă aducă mai multă eficiență la serviciu decât până acum. Vă încadrați în termenele-limită, aveți idei bune și soluții ingenioase la problemele care apar.

TAUR

Un coleg de muncă vă calcă rău de tot pe nervi. Până acum ați fost toleranți și nu i-ați dat replica așa cum ar fi meritat de teama de a nu isca discuții pe ton ridicat, dar astăzi nu mai sunteți dispuși să-i tolerați comportamentul. Observațiile pe care i le veți face nu-i vor pica deloc bine și vă veți atrage antipatia lui, dar asta nu vă preocupă câtuși de puțin. Important pentru voi este să-l puneți la punct.

GEMENI

În ultima vreme, partenerul de viață v-a lăsat impresia că este distant. Nu vă ampgiți că doar vi se pare. Probabil că este exact așa cum l-ați observat. Contextul astral al zilei este favorabil clarificării lucrurilor în relația de cuplu.

RAC

O discuție cu câteva rude aduce la lumină o problemă foarte veche, pe care o credeați rezolvată, dar și niște resentimente ale acestor rude față de voi. Știți că ați greșit atunci, în trecut, iar acum n-ați fi vrut să vi se mai aducă aminte de acea greșeală. Din cauza asta, sunteți pe punctul de a declanșa cearta.

LEU

La serviciu, faceți ceva greșit. Poate fi vina voastră, dar, în egală măsură, poate fi vina unui coleg de echipă, iar voi să fiți trași la răspundere pentru munca întregii echipe. Șefii vă cer socoteală, iar vouă nu vă rămâne decât să recunoașteți că ați greșit și că veți repara greșeala în cel mai scurt timp, chiar dacă asta presupune să munciți și în timpul vostru liber.

FECIOARĂ

O invitație în oraș din partea prietenilor va fi mai mult decât bine-venită pentru psihicul vostru. Veți reuși să vă relaxați, dar și să cunoașteți câteva persoane noi de pe urma cărora veți avea câteva beneficii în viitorul apropiat.

BALANȚĂ

Nu mai puteți suporta aerele de superioritate ale unui apropiat din anturajul vostru, iar azi vă propuneți să îl aduceți cu picioarele pe pământ, chiar cu riscul de a vă atrage antipatia acestuia.

SCORPION

Mâncați pe fugă sau mâncați ceva ce nu vă priește, motiv pentru care toată ziua veți avea probleme cu sistemul digestiv. Probabil că cea mai bună soluție ar fi să nu vă petreceți ziua la serviciu, oricum nu veți putea f foarte eficienți, ci să plecați acasă și, dacă vă simțiți în stare, să mai lucrați de acasă câte ceva.

SĂGETĂTOR

Nu reușiți să cădeți de acord cu partenerul de viață asupra unui aspect important, iar asta vă enervează la culme. Nu sunteți dispuși să cedați, să negociați sau să faceți compromisuri, vreți să fie ca voi, dar partenerul de viață are și el punctul lui de vedere la care ține. Poate nu ar fi rău să fiți puțin mai flexibili dacă nu vreți să iasă ditamai conflictul.

CAPRICORN

Aveți tendința de a refuza dinainte orice propunere, mai ales pe cele care vin de la membrii familiei, doar pentru că așa credeți că îi veți convinge să fie de acord cu voi. Dacă și ei sunt la fel de încăpățânați ca voi, nu doar că nu îi veți convinge, dar va ieși ditamai scandalul.

VĂRSĂTOR

Azi, sunteți tentați să îi tratați cu răceală pe cei cu care interacționați, ca să le arătați că sunteți nemulțumiți de ei, dar fiecare va înțelege ce poate și ce vrea din comportamentul vostru.

PEȘTI

Azi, veți avea de ales între a fi generoși și binevoitori cu toată lumea și a vă închide în voi, cu tot cu emoțiile care vă copleșesc. Simțiți că nu prea mai puteți duce și problemele voastre și pe ale altora și vă gândiți serios dacă are rost să fiți atât de cumsecade cu toată lumea și să vă neglijați trăirile și emoțiile voastre.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop