Luna ianuarie este una importantă pentru Meghan Markle! Iată ce urmează să se întâmple

Meghan Markle

Prima lună din anul 2021 marchează o lună cheie pentru ducesa de Sussex în dosarul de confidențialitate împotriva Associated Newspapers Ltd. Instanța urmează să audieze o cerere de judecată sumară, un pas legal care ar putea fi soluția cazului fără un proces. Echipa juridică a lui Meghan va susține că apărarea Associated Newspapers Ltd nu are nicio perspectivă de a reuși în acest proces.

Dacă va avea succes, cazul va fi apoi închis, negând necesitatea unui proces complet.

Meghan, în vârstă de 39 de ani, a dat în judecată Associated Newspapers (ANL), editor al Mail On Sunday și MailOnline, pentru articole din februarie 2019, care conținea părți ale unei scrisori „private și confidențiale' a ducesei către tatăl ei, Thomas Markle, în August 2018.

Data de 11 ianuarie 2021, a fost stabilită provizoriu, însă avocații ducesei de Sussex au cerut o amânare pentru toamna anului 2021, motivul fiind unul „confidențial'.

Un judecător a decis în septembrie că Mail On Sunday se poate baza pe o biografie regală recentă Finding Freedom în apărarea revendicării de confidențialitate a lui Meghan.

Meghan Markle a pierdut posibilitatea de a contesta o astfel de includere în timpul ședinței din octombrie. Avocații soției Prințului Harry au susținut că decizia instanței a fost dezastruoasă și jignitoare, potrivit Daily Mail.

„Pentru ea, această hotărâre este ca un tren care lovește o autocisternă plină cu benzină, la o trecere de cale ferată. Este un dezastru. A fost umilită astăzi. Fiecare plângere făcută de Associated Newspapers a fost aprobată de judecător', a declarat Mark Stephensm, partener la firma de avocatură Howard Kennedy.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete