Lucrurile care nu lipsesc niciodată din mașinile membrilor Casei Regale Britanice

Membrii Familiei Regale a Marii Britanii sunt tot timpul pe drumuri. Fie că participă la turnee regale, la evenimente caritabile sau au întâlniri oficiale, aceștia știu că nu trebuie să-și neglijeze nevoile primare. Iată, așadar, care sunt lucrurile care nu lipsesc niciodată din mașinile membrilor Casei Regale Britanice.

Ce ia Meghan Markle în mașină

Conform www.hellomagazine.com, Meghan Markle nu pleacă niciodată la drum fără câteva sticle de apă minerală Hildon, brandul care deservește de mulți ani Casa Regală Britanică. Apa naturală minerală Hildon are un conținut scăzut de sodiu, fiind, în același timp, bogat în calciu și nu suferă niciun fel de tratament. Producătorii susțin că această apă aduce multiple beneficii și sănătății, dar și frumuseții. Jumătate de litru din această apă costă în jur de 10 lire, adică aproximativ 52 de lei.

Citește și Meghan Markle este însărcinată? Detaliul care a pus pe toată lumea pe gânduri!

Cu siguranță, puțini dintre noi și-ar permite să investească această sumă de bani într-o sticlă de apă minerală, însă Meghan Markle își permite să nu facă niciun fel de rabat de la calitate.

Kate Middleton se asigură că nu-i va fi foame

Pe de altă parte, Kate Middleton nu pleacă niciodată la drum fără o caserolă din plastic în care pune tot felul de gustări.

Citește și Motivul pentru care Kate Middleton nu poartă niciodată haine de culoare portocalie

Obiectul fără de care Regina Elisabeta a II-a nu pleacă niciodată la drum

La rândul ei, Regina Elisabeta a II-a are grijă să-și ia întotdeauna în călătorii o pătură cu care-și învelește genunchii. În ultima perioadă, suverana a acuzat dureri severe în această zonă și dificultăți la ridicare. Deși trebuia să fie supusă unei intervenții chirurgicale la genunchi, aceasta a refuzat-o întrucât perioada lungă de recuperare postoperatorie ar fi împiedicat-o să-și mai onoreze angajamentele.

Sursă foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati