Luca Reghecampf, reacție neașteptată la mesajul Anamariei Prodan

Zilele trecute, Luca Reghecampf, fiul cel mare al antrenorului și-a aniversat ziua de naștere. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, a fost asaltat de mesaje atât din partea tatălui său, cât și din partea Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan a marcat ziua de naștere a fiului său vitreg, postând pe rețelele de socializare o fotografie în care Luca apare alături de Bebeto. Mesajul transmis de impresară scoate în evidență relația foarte bună pe care o are cu fiului lui Laurențiu Reghecampf și al Marianei Pfeiffer. Luca a stat alături de Anamaria și de antrenor încă de la vârsta de 15 ani.

„La mulți ani, băiatul meu frumos, deștept, minunat! ❤️ Te iubim fără mărginele!', a scris Anamaria Prodan în dreptul imaginii cu cei doi băieți.

Luca Reghecampf nu a rămas indiferent la mesajul transmis de impresară și a răspuns, de asemenea, în mediul online: „@laurentiureghecampfjr Te iubesc, bro!'. Declarația sa a fost apreciată de Anamaria Prodan cu multe emoji-uri cu inimioare.

În ciuda faptului că a fost o perioadă extrem de agitată din punct de vedere personal. impresara se bucură de un real succes pe plan profesional. Mai mult decât atât, aceasta a lansat două cărți autobiografice. Prima se numește „Da, sunt cea mai bună!' și cealaltă este dedicată regretatei sale mame, Ionela Prodan.

În cartea sa, există o declarație a lui Luca în care dezvăluie relația dintre el și fosta soție a tatălui său. El a povestit că Anamaria nu a făcut niciodată diferențe între el și ceilalți copii și consideră o a doua mamă. Mai mult decât atât, Luca se înțelege foarte bine cu fetele Anamariei și cu Bebeto.

„Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc' este mesajul transcris în cartea Anamariei Prodan, potrivit Fanatik.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete