Imagini emoționante cu tatăl lui Emil Rengle

Emil Rengle și tatăl acestuia au participat împreună la o emisiune, iar emoțiile pe care le-au împărtășit cei doi au arătat cât de profundă este relația lor.

Participarea lui Emil Rengle în show-ul Survivor a fost un subiect intens disputat. Mulți l-au acuzat că este fals și bârfitor. El, în schimb, s-a apărat spunând că a fost vorba de o strategie. În plus, tot el susține că a fost mereu deschis în a-și spune părerile de față cu toată lumea.

Emil Rengle și tatăl acestuia au fost invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, iar emoțiile i-au copleșit pe cei doi. Taximetrist în Oradea, tatăl acestuia i-a ținut mereu partea fiului său și a povestit că oamenii l-au felicitat pentru parcursul lui Emil.

„L-am urmărit tot timpul. Am fost mândru de el. Într-un fel mă bucur că a ieșit, că nu mai suferă acolo de foame. Nu vedeți cum arată?'

Emil Rengle: „Tati a fost omul care m-a susținut'

„Tati chiar a fost și este susținătorul meu nr. 1', a completat și Emil Rengle. „Cu tati chiar poți să vorbești foarte sincer și să-l întrebi orice. Am avut norocul, venind dintr-o familie modestă de la Oradea, unde nu mi-a fost ușor, am trecut prin toate, însă faptul că am primit susținere de la tati și că mereu a fost deschis, a acceptat și m-a susținut încă de mic. A fost omul care m-a dus la repetiții de dans, a încercat să mă ducă și la karate și la înot. Apoi când am decis să dansez pe tocuri. Chiar când am vorbit despre orientarea mea sexuală, a fost omul care m-a susținut și a zis că ești liber să fii cine vrei tu.'

Artistul a vorbit despre legătura foarte puternică pe care o are cu tatăl lui. Părinții lui Emil Rengle au divorțat, însă acesta le poartă, fiecăruia în parte, un respect deosebit. Într-un testimonial din cadrul emisiunii, artistul a vorbit despre greutățile prin care a trecut întreaga familie, odată cu pierderea unuia dintre frați. Iar acum, la câteva săptămâni distanță de acel moment de confesiune, recunoaște că a fost terapeutic.

„Traumele prin care treci în copilărie rămân cu tine, dar tu nici nu-ți dai seama de asta. (…) Așa am simțit atunci. Cred că așa se rezolvă lucrurile în față, stând față în față cu aceste traume, umbre.'

Vedeta a recunoscut că lecția pe care a învățat-o în urma acestei expriențe a fost să se apropie și să le fie recunoscător părinților și celor care sunt în viața lor.

Emil RengleSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Foto: Instagram, YouTube

Citește și: Cu ce se ocupă George Vintilă, după ce s-a retras din radio?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete