Lorelai Moșneguțu, îndrăgostită și fericită: „Este un băiat cu bun simț”

Lorelai Moșneguțu, îndrăgostită și fericită: „Este un băiat cu bun simț”

Câștigătoarea marelui premiu al concursului „Românii au talent' difuzat de ProTV, Lorelai Moșneguțu, iubește și este fericită. Mama sa adoptivă îl cunoaște pe băiatul care i-a cucerit fiica și s-a declarat încântată că are pe cineva alături cu care își petrece majoritatea timpului.

Fetița fără mâini, dar cu un suflet extraordinar și cu o voce de excepție nu și-a schimbat din ritualul de până la participarea concursului de talente. Chiar dacă a câștigat marele premiu de 120.000 de euro, Lorelai și-a văzut în continuare de studii, și-a văzut visul împlinit cu ochii, dar s-a și îndrăgostit.

Ea este îndrăgostită de un coleg de liceu, împreună își fac temele, comunică foarte bine, semn că există o reală chimie între ei.

„Este îndrăgostită de cineva de suflet, de un coleg de la un alt liceu. Este vorba despre o prietenie de suflet, se ajută reciproc la materii, își spun reciproc oful și asta mă bucură, ca mamă, când văd că se înțeleg bine. Fac și Tick-Tock-uri împreună, se amuză, se distrează împreună ei doi, se înțeleg bine. El este un băiat cu bun simț, a fost la un moment dat și cameraman la un clip de-al ei', a povestit mama lui Lorelai Moșneguțu, Viorica Pârvan, pentru impact.ro.

Școala de acasă

În ciuda numeroaselor deficiențe, Lorelai este o fată multitalentată. Cântă la pian, la chitară, scrie, desenează și are o voce cu adevărat impresionantă. Mai mult decât atât, a publicat zece cărți și are numeroase premii în urma participării sale la diverse concursuri.

Profesorii i-au sărit în ajutor și au ajutat-o să mențină ritmul cu ceilalți colegi ai săi învățând de acasă. Aceștia veneau la ea și îi predau lecțiile la zi, ea mergând la liceu doar pentru teze, examene sau la orele de muzică, ea studiind canto clasic la Liceul de Arte Bălașa Doamna', din Târgoviște. Orele online din această perioadă i-au fost de mare ajutor.

Face în continuare școală online. Nu îi este greu să lucreze de acasă, chiar îi este mult mai simplu. Acum este în clasa a XI a la secțiunea de Canto. Sunt mulțumită de ea, a scris zece cărți, sunt o mamă mândră de copilul meu!', a mai spus mama lui Lorelai, pentru sursa mai sus menționată.

O parte din banii câștigați, micuța câștigătoare i-a investit într-un apartament de la marginea Bucureștiului, apartament pe care îl vor folosi, probabil, când Lorelai va veni la facultățile dorite. Spunem „facultăți' pentru că își dorește să urmeze Psihologia și, în mod evident, Muzica.

Căsuța de la București este închisă, mergem doar în vizita la ea, să vedem daca este în regula, mergem să plătim facturile și momentan cam atât. Acum fiica mea sta la Târgoviște, este mult mai bine având în vedere și pandemia asta', a conchis pentru impact.ro, Viorica Pârvan.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete