Bianca Sârbu, din nou pe mâna medicilor: „Mă gândeam că nu mă mai trezesc…”

Bianca Sârbu, din nou pe mâna medicilor: „Mă gândeam că nu mă mai trezesc…”

De-a lungul vieții sale, Bianca Sârbu a avut de depășit numeroase obstacole, însă de fiecare dată și-a păstrat optimismul și zâmbetul pe buze. Și-a pierdut soțul și la scurt timp după aceea a primit un diagnostic crunt. A avut cancer de piele, însă a reușit să nu se lase doborâtă și a învins boala.

Cum viața îți oferă numeroase surprize, din păcate și neplăcute, boala a recidivat, iar vedeta a fost din nou operată, de data aceasta chiar de ziua sa de naștere. Invitată într-o emisiune TV, artista a declarat că a fost operată de medicii din Spitalul Floreasca din București, iar singura sa teama a fost de anestezia totală.

„Mi-a fost frică de anestezia totală. Mă gândeam că nu mă mai trezesc. , cine are grijă de copii … niște nebunii… M-am operat la spitalul Floreasca, personalul a fost minunat', a declarat Bianca Sârbu.

Operația a decurs normal și a avut succes, iar acum este complet refăcută. Pentru a evita să mai ajungă pe mâna medicilor, Bianca și-a extirpat și alunița pe care o avea pe obraz.

„În momentul ăsta sunt vindecată 100%. Mi-am scos și o aluniță pentru că e clar că eu am niște probleme și nu am vrut pe viitor să ajungem la toate celelalte. Sunt vindecată 100%, dar acum depinde de mine să am grijă, să mă duc la controale', a mai adăugat artista.

După cinci ani în care a fost purtată de valuri tulburi ale vieții sale personale, Bianca Sârbu și-a găsit din nou fericirea alături de actualul său soț, Bogdan, care, potrivit celor spuse de ea, a fost foarte afectat de recidiva bolii sale.

„Mai dărâmat a fost soțul meu. Cred că s-o fi gândit că-l las cu doi copii pe cap, dar nu cred. Dar m-am gândit…', a spus Bianca Sârbu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete