Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini de la Românii au talent, a trecut prin momente grele în copilărie: „M-a adus în față și le-a spus tuturor colegilor”

Lorelai Moșneguțu, fata fără mâini de la Românii au talent, a trecut prin momente greu de imaginat în copilărie. A fost abandonată la naștere de părinții săi și din cauza că e diferită a fost mereu tratată neplăcut.

În anul 2017, Lorelai Moșneguțu câștiga „Românii au talent' și reușea să impresioneze o țară în treagă cu talentul său. Acum, artista are 20 de ani și este studentă. Lorelai nu a renunțat la pasiunile sale și pictează destul de des cu picioarele.

Invitată la emisiunea „În Oglindă', tânăra a povestit întâmplări dureroase din copilăria ei. Deși a suferit enorm, ea a găsit puterea de a merge mai departe, iar mama ei adoptivă i-a fost alături necondiționat.

„Am simțit că viața mea e diferită până în grădiniță.

Atunci când mergeam în locurile de joacă, ca orice copil, voiam să mă joc cu ceilalți, însă mare parte din aceștia veneau doar să mă întrebe că de ce nu am mâini. Într-un fel nu am de ce să mă supăr, pentru că erau niște copii și gândirea lor, să vadă pe cineva diferit, erau curioși. Lucrul acesta m-a făcut să mă duc foarte mult pe partea artistică, să încep să cânt, să îmi găsesc alte ocupații, pentru că atunci când mergeam în locurile de joacă, nu prea aveam cu cine să mă joc.

„Doamna învățătoare, din prima zi, m-a adus în față și le-a spus tuturor colegilor'

În mare parte mă jucam singură, în locurile acelea cu nisip. Acest lucru a durat până în școala generală, când doamna învățătoare, din prima zi, m-a adus în față și le-a spus tuturor colegilor că voi cu colega voastră vă purtați de la egal la egal, iar tu, vorbind cu mine, o să fii tratată egal cu toți ceilalți, o să înveți cot la cot cu ei și nu o să existe discriminări sau favoritisme. Eu toate examenele și cel național și Bacalaureatul le-am dat din materia ca toți ceilalți, nu am avut nimic în minus, eu având învățământ la domiciliu, profesorii venind acasă.'

De ce a fost abandonată Lorelai de părinți

Mama a abandonat-o la naștere pentru că nu avea mâini și nu a mai vrut să o recunoască. Vio a adoptat-o și a îndrăgit-o din prima clipă.

„Părinții biologici nu au vrut niciodată să o întâlnească pe Lorelai. Singura noastră conexiune sunt vecinii și o prietenă de-ale mele, care a locuit lângă bunicii din partea tatălui și chiar i-a spus că Lorelai seamănă foarte bine cu tatăl ei. Eu am aflat de ce Lorelai a fost abandonată în spital, este o povestea grea. Această mamă a ei și-a dorit foarte mult copii și există anumite boli feminine care nu țin sarcinile. Ea a fost singura sarcină pe care a avut-o și a stat mai mult internată în spital, deci un efort fantastic. La ecografie i s-a spus că ar fi întreagă. Născând-o așa cum a născut-o, a avut un șoc, cum a avut și tatăl. Șocul a fost de așa manieră, încât oricine o întreba, nu recunoștea că este copilul ei', a povestit mama adoptivă a tinerei.

Lorelai-MosnegutuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete