Loredana Groza, în ipostaze sexy de sărbători. Fanii au reacționat: „Măcar acum să te fi abținut de la asemenea fotografie”

Loredana Groza a pozat sexy chiar și de Crăciun! Vedeta în vârstă de 52 de ani și-a obișnuit fanii cu aparițiile provocatoare, cele în haine transparente, decupate sau, cum s-a întâmplat acum, în lenjerie de noapte.

Lângă bradul de Crăciun, Loredana Groza s-a pozat îmbrăcată într-o cămașă de noaptea roșie, din mătase, peste care poartă un halat de aceeași nuanță. Artista are părul aranjat, e perfect machiată și poartă și bijuterii, scrie Libertatea.

„Crăciun Fericit! Vă mulțumesc pentru dragostea și loialitatea voastră! Dumnezeu să va binecuvânteze!', a fost mesajul pe care l-a transmis.

loredana-groza-de-craciun-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Fanii nu s-au abținut și au reacționat. „Măcar astăzi să te fi abținut de la asemenea fotografie, dar mă opresc aici. CRĂCIUN FERICIT! (…) Crăciun fericit și binecuvântat va doresc tuturor!! (…) Crăciun fericit și ție alături de familia ta. (…) Crăciun fericit alături de cei dragi! Ești o crăciuniță superbă! (…)

Sărbători fericite și binecuvântate alături de cei dragi! Crăciun fericit!(…)

Crăciun fericit alături de cei dragi și un an nou fericit!!! (…) Am vrut sa zic ceva negativ, dar m-am întors în ultima clipă. Crăciun fericit și dvs! (…) Crăciun fericit, Loredana. Mulțumesc din tot sufletul pentru tot ceea ce faci pentru noi. Ne umpli sufletul cu bucurie și multă energie. Sărbători binecuvântate.', au transmis unii dintre urmăritorii ei pe Facebook.

Neagă că are operații estetice: „Nu dau socoteală nimănui'

Transformarea Loredanei Groza din ultimii ani este colosală, iar mulți au crezut că vedeta a apelat la medicul estetician pentru anumite intervenții. Cântăreața neagă că ar avea operații estetice și spune că dintotdeauna a avut bustul mare și buze voluminoase.

„Îmi place. Nu mai vreau să intru în această polemică. E o prostie. În primul rând nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic. Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei. Și ei știu cine e Lori, știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele, mai ales din filmul «Din a doua cădere a Constantinopolului». Nu existau silicoane pe atunci. Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy. Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții… oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează. Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută. Nu că aș avea ceva de comentat cu persoanele care vor să arate mai bine, să își îmbunătățească imaginea, îi apreciez că investesc în asta.

Dar, uneori, cred că tocmai datorită acestor false povești, oamenii cred că a arăta bine, trebuie să te operezi. Nu, nu arăți bine dacă te operezi. Se vede. Este absolut vizibil. Și cine știe, știe cum arată un sân natural și unul în care a fost intervenit, în primul rând după forma lui. Cine nu e răutăcios știe foarte bine diferențele acestea. De asta pe mine mă amuză, când cineva se ia chiar de lucrurile din acestea, care nu există. Ia-te de cum cânt, de lucruri palpabile, nu de lucruri pe care ai auzit că le-a spus cineva și le preiei ca un papagal sau ți s-a părut ție’, a declarat Loredana Groza pentru Fanatik.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete