Ce emisiune va prezenta Andreea Ibacka din 16 ianuarie. Cabral a luat o pauză de la televiziune, iar ea revine

Începând din 16 ianuarie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:30, Happy Channel le aduce telespectatorilor un nou format de infotainment.

Andreea Ibacka, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman vor fi gazdele emisiunii Happy Café, un format info-educativ fresh, care va aborda subiecte noi, atipice şi deopotrivă inspiraţionale, cu specialişti din diverse domenii de interes. Lor li se vor alătura zilnic invitaţi din showbiz-ul românesc şi nu numai, care vor vorbi sincer şi deschis despre succes şi drumul până la el.

„Abia aştept să dăm startul lungilor discuţii la cafea! De fapt, la cafele! Pentru că îi invităm pe telespectatorii noştri să îşi bea cafeaua alături de noi, în fiecare zi, e luni până vineri, de la 17:30.

Ca doar nu se numeşte degeaba emisiunea Happy Café', a declarat Cristina Ciobănaşu, în vreme ce Vlad Gherman a completat: „Împreună, ne propunem să vă facem după-amiezele mai frumoase, cu discuţii interesante, pe subiecte importante şi extrem de necesare! Extrem de necesare pentru o viaţă cât mai sănătoasă şi fericită. Adică pentru o viaţă cât mai Happy!'.

La rândul ei, Andreea Ibacka dezvăluie: „Iar eu sunt super happy că din 16 ianuarie vom fi alături de voi în formula aceasta.

La Happy Café vorbim pe atât de multe teme frumoase: parenting, educaţie financiară, couple and family tips, beauty şi fashion tricks, noutăţi în materie de teatru, film şi carte, mergem în culisele serialului Lia, soţia soţului meu şi invităm alături de noi, pe canafeluţă (cum ne place nouă să o alintăm), unele dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone.

ms_20221116_4279SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Noua producţie Happy Channel va putea fi urmărită începând din 16 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 17:30.

Recent, Cabral a anunțat că ia o pauză de la televiziune, nu mai prezintă „Ce spun românii', la Pro TV, el vrea să aibă mai mult timp pentru familie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete