Loredana Groza, apariție incendiară în costum de baie la 50 de ani

Loredana Groza, apariție incendiară în costum de baie la 50 de ani

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Aceasta este foarte activă pe rețelele de socializare și își surprinde fanii cu fotografii extrem de sexy și incitante. La cei 50 de ani, cântăreața și-a arătat formele apetisante pozând în costum de baie.

Jurata emisiunii „X Factor' și-a luat o binemeritată vacanță și a plecat din România către o zonă caldă, motiv pentru care a împărtășit cu admiratorii săi o fotografie în care poartă un costum de baie, aflându-se pe un iaht.

În ultima vreme, din cauza restricțiilor impuse de autorități, Loredana Groza nu a mai avut concerte sau evenimente și a ales să-și acorde mai multă atenție, dar și momente de relaxare. Vacanțele au fost alese pe sprânceană, însă de data aceasta, destinația nu a fost dezvăluită.

Singurele indicii oferite de artistă sunt că se află într-o zonă cu mult soare și de pe un iaht, unde petrece alături de mai mulți prieteni. Lori apare în fotografii purtând un costum de baie din două piese, de culoare neagră, dar și accesorii cum ar fi un colier și cercei.

Având în vedere vârsta artistei, costumul de baie este unul îndrăzneț, slipul având la spate un detaliu surprinzător. Datorită siluetei impecabile, Loredana poate stârni invidia tinerelor de 20 de ani, dar și admirația fanilor care i-au lăsat numeroase mesaje de apreciere: „Ești super! Arăți tare bine!'.

Jurata emisiunii „X Factor' are grijă de aspectul său fizic, dar și de sănătatea sa. Ea a adoptat un stil de viață sănătos, datoritpă alimentației și a sportului.

„Sunt deja șapte ani de când am început să fac yoga. Nu am o durată standard. Depinde, uneori combinam sala cu yoga. Important este ca în fiecare zi să fac câte ceva', a declarat Loredana Groza.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete