Cristi Borcea, veșnic îndrăgostit: „Nu reușesc să fiu fidel”

Cristi Borcea, veșnic îndrăgostit: „Nu reușesc să fiu fidel”

Cristi Borcea a fost invitat în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D și a făcut declarații uluitoare despre fostele soții și motivul pentru care nu a avut nici o căsnicie stabilă. Are nouă copii cu patru femei diferite.

Fostul dinamovist a răspuns întrebărilor lui Denise Rifai cu toată sinceritatea și a mărturisit cauza eșecului căsniciilor de până acum. El se consideră vinovat pentru că nu poate sta departe de alte femei și se îndrăgostește extrem de repede. Mai mult de atât, el a declarat că, din păcate, nu și-a putut stăpâni furia și a lovit-o pe Alina Vidican.

„Da! Am lovit, dar atunci cu Alina nu a fost aşa. În alt context, da, nu cât am fost în penitenciar. De fiecare dată când m-am căsătorit, am crezut că e pentru toată viața, dar tentațiile mari. Să am 1.90, să am bani și putere. Eu am vrut să rămân și cu Alina și cu Mihaela, dar toate drumurile au dus la Valentina.

Toate căsniciile s-au terminat din cauza mea, dar niciodată nu am crezut că o să divorțez pentru că mă duc prin cluburi și nu reușesc să fiu fidel', a spus Cristi Borcea, la Kanal D.

Cristi Borcea a vrut să încheie socotelile cu viața încă din prima clipă petrecută în Penitenciarul Poarta Albă. Deși presa scria că beneficiază de privilegii după gratii, lucrurile nu au stat întocmai.

„Nu am fost regele închisorii. În prima noapte am vrut să iau toată punga cu pastile, pe care le luam de când am pierdut campionatul de Urziceni. Tot ce s-a scris despre condiţiile din penitenciar nu este adevărat. Nu am avut condiţii diferite faţă de orice alt deţinut', a mai declarat Cristi Borcea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete