Lora, Liviu Teodorescu, Grigore Leșe și Floarea Calota alături de Lavinia Goste pe scena Sălii Palatului

Lora

Lavinia Goste reușește performanța de a aduce alături, pe scena Sălii Palatului, artiști din garda veche, dar și artiști din garda nouă. De asemenea, reușește să construiască un spectacol în care muzica populară și muzica artistică demonstrează, încă o dată că pot face casă bună.

Grigore Leșe, Floarea Calota, Laura Lavric, Angelica Stoican, Niculina Stoican, Traian Jurchela, Zinaida Bolboceanu, Ionică Minune, Ionică Moroșanu, Școala de folclor, Adrian Daminescu, Lora, Connect-R și Liviu Teodorescu sunt artiștii alături de care renumitul cuplu va contura, la superlativ, spectacolul Inimioară cu dor mult'🇹🇩.

„După ani de muncă în slujba folclorului românesc, venim în fața dumneavoastră cu inima deschisă pe data de 23 Aprilie la Sala Palatului, într-un spectacol de zile mari Inimioară cu dor mult', organizat de SPRINT MEDIA, unde vom fi alături de familia noastră Valahia și invitați surpriză! Folclor la rang de artă'. Vă așteptăm în număr cât mai mare!', declară Lavinia Goste.

Într-o societate aflată tot timpul în mișcare, uneori, tradițiile și valorile autentice au de suferit, sau își pierd din importanța de altădată. Firul istoriei cântecului popular, însă, continuă să se descrie prin acei oameni care, cu dăruire și devotament, duc adevăratul spirit românesc mai departe, îmbogățindu-l, în același timp, cu un suflu nou și proaspăt.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Avantaje.ro