Dorian Popa a uitat de lege. De ce a fost amendat cântărețul?

Dorian Popa a uitat de lege. De ce a fost amendat cântărețul?

Dorian Popa a devenit faimos datorită unui rol important pe care l-a avut într-un serial de televiziune. Mai mult de atât, el este pasionat de muzică, iar proiectele sale muzicale au avut un real succes.

Cântărețul este extrem de activ pe rețelele de socializare și își ține la curent fanii cu toate aspectele din viața sa. De curând, din cauza numeroaselor drumuri pe care le-a făcut prin țară pentru a-și duce la bun sfârșit proiectele, Dorian a întâmpinat mici probleme cu legea.

El a fost nevoit să meargă la poștă pentru a ridica un plic care s-a dovedit a fi de la poliție. Până să deschidă plicul, acesta a bănuit despre ce ar fi vorba. El a recunoscut că nu a mai plătit vigneta de când s-a mutat din București. Acest lucru s-a confirmat, motiv pentru care imediat după aceea a mers să își cumpere una pentru a evita astfel de probleme în viitor.

Planuri de viitor în imobiliare

Artistul Dorian Popa s-a gândit să se orienteze către afaceri mai puțin culturale, însă mai bănoase. El își dorește să construiască un cartier rezidențial pe care să-l numească „Hâtz'.

„De săptămâna trecută și până astăzi acest dosărel a ajuns la valoarea de 70.000 de euro. L-am luat direct de la vânzătorul celui de-al doilea teren, astăzi, miercuri, 27.01.2021, în Domnești, lângă casa mea, în vederea începerii construirii cartierului Hâtz Residence.', a spus Dorian Popa.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete