Jennifer Aniston, dezvăluiri despre Brad Pitt și despre ceea ce îi leagă acum

Jennifer Aniston și Brad Pitt au fost un cuplu minunat în urmă cu mulți ani. În timpul ceremoniei lor de nuntă din 2000, nimeni nu ar fi ghicit că, decenii mai târziu, relația lor va arăta mult mai diferit. Actrița este corectă cu ea însăși și cu publicul și și-a împărtășit sentimentele și ideile despre fostul soț.

„Chiar sper că într-o zi vom putea fi din nou prieteni. Îl voi iubi pentru tot restul vieții mele. Este un bărbat fantastic. Nu regret nimic și nu am de gând să mă învinovățesc pentru asta”, a mărturisit Jennifer Aniston după despărțirea lor.

Anii au trecut și se pare că dorința ei a început să se îndeplinească. În ciuda uneia dintre cele mai mediatizate despărțiri de la Hollywood, Jennifer Aniston și Brad Pitt au rămas “prieteni” după mai bine de 15 ani. În 2018, ea a recunoscut că mariajul ei din trecut a fost de fapt “foarte reușit”, dar au ales să fie fericiți în afara căsniciei lor.

Brad Pitt a participat chiar și la cea de-a 50-a aniversare a lui Aniston, iar în 2020 a avut loc celebra lor reuniune în timpul celei de-a 26-a ediții a Premiului anual Screen Actors Guild. Au avut un schimb de replici cordiale și fericire pură unul pentru celălalt. “Jen era fericită pentru Brad. S-au felicitat reciproc și asta a fost tot”, scrie Bright Side.

„Eu și Brad suntem amici, suntem prieteni. Și vorbim și nu există niciun fel de ciudățenie, cu excepția tuturor celor care, probabil, s-au uitat și au vrut să existe, sau au presupus că există. Ne-am distrat și a fost pentru o cauză minunată”, a confirmat actrița.

Fiecare are propria viață personală și se pare că relația lor a fost întotdeauna bună. Ea chiar s-a „dat puțin înapoi” din cauza noii iubite a lui Brad, dar nici asta nu pare să le fi afectat prietenia, mai scrie sursa citată anterior.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete