Suplimente minune care susțin funcția și structura pielii din interior

Nutricosmeticele sunt soluția ideală pentru menținerea sănătății și elasticității pielii susținând-o din interior. Raluca Felea, specialist AMWAY, de profesie biochimist ne arată astăzi la ora 16.00 LIVE la Avantaje de ce este important să ajutăm pielea din interior cu suplimente concepute special pentru a susține funcția dermatologică.

Călătoria spre frumusețe începe din interior

Amway lansează noile nutricosmetice Truvivity OxiBeauty by Nutrilite

Tenul reflectă întotdeauna starea noastră de sănătate și este unul dintre elementele cheie atunci când vorbim de frumusețe și o imagine de sine pozitivă. Însă, pentru o piele sănătoasă și radiantă este nevoie de un echilibru și o armonie între îngrijirea din interior și cea din exterior. Orice modificări negative produse în interior sunt reflectate sub formă de probleme ale pielii în exterior, un stil de viață nesănătos poate afecta aspectul, textura, culoarea și subtonul pielii.

Aceste suplimente minune au la bază premisa conform căreia frumusețea adevărată începe din interior. Suplimente alimentare Truvivity conțin ingrediente care susțin funcția și structura pielii.

Soluția Amway: Truvivity OxiBeauty by Nutrilite

Amway a lansat noile nutricosmetice Truvivity OxiBeauty by Nutrilite, o soluție holistică de înfrumusețare care susține frumusețea și sănătatea tenului direct din interior. Nutrienții săi și ingredientele pe bază de plante protejează împotriva stresului oxidativ. Astfel, se poate reduce degradarea celulelor și a țesuturilor care joacă un rol major în procesul de îmbătrânire a pielii.

Truvivity OxiBeauty Phase 2 Group Product cartons with blister p

Cum funcționează?

Truvivity conține două produse separate – Beauty Supplement și Beauty Powder Drink, ce se completează în mod holistic pe parcursul a 24 de ore. Aceste două mărci formează o combinație puternică, perechea perfectă pentru ca tu să te bucuri de un ten luminos.

Tabletele Truvivity Oxibeauty se administrează dimineața, ca să-ți pregătești tenul pentru zi și ca să creezi o barieră de protecție împotriva radicalilor liberi. Conține cupru, precum și complexul PhytoVibrant™ de aronia și salvie. Cuprul contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și susține pigmentarea normală a pielii. Salvia conține antioxidanți naturali, care ajută, de asemenea, la protejarea de oxidare a celulelor și a țesuturilor. Aronia ajută la protejarea celulelor împotriva deteriorării produse de radicalii liberi ai stresului oxidativ.

Beauty Powder Drink se administrează la masa principală a zilei sau în decurs de o oră după aceasta, pentru un sprijin suplimentar. Are gust plăcut de aronia si asigură vitamina E și complexul PhytoBeauty™ de mușețel și coacăze negre. Mușețelul conține compuși și elemente naturale, care ajută la protejarea de oxidare a celulelor și a țesuturilor.

Produsele Amway sunt vândute prin rețeaua de întreprinzători Amway din întreaga lume. Pentru a le achiziționa, te invităm să contactezi un întreprinzător Amway. Dacă nu cunosti deja unul, te așteptăm online, pe www.amway.ro, unde ți se va indica cineva aflat în zona ta. De asemenea, produsele sunt disponibile în magazinul online www.amway.ro.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete