Liliana Ștefan s-a reinventat după despărțirea de Dan Bittman. Cum arată și cu ce se ocupă acum

Dan Bittman și Liana Ștefan au avut o relație timp de 29 de ani. Au trei copii împreună, dar nu s-au căsătorit niciodată. În 2020 au ajuns la despărțirea, iar ea face abia acum primele declarații.

Liliana Ștefan, după separarea de artist, s-a dedicat creșterii băieților ei, dar și vieții profesionale. E studentă la Facultatea de Psihologie.

„În prezent mă dedic cu pasiune activității de terapii alternative și complementare, precum și de cursurile de la facultatea de Psihologie. Am creat un program personalizat de terapie, care se numește ReBalance, prin care propun soluții naturale, holistice și eficiente pentru combaterea și tratarea multor dezechilibre atât fizice, cât și psiho-emoționale. Depresia, stresul acut, lipsa de concentrare, insomnia, anxietate, epuizare psihică, iritabilitatea, instabilitatea emoțională, frustrarea, angoasa sunt câteva din situațiile cărora mă adresez prin terapiile ReBalance.', a declarat ea pentru protv.ro.

Dan Bittman, Liliana Ștefan și fiii lorSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Am ales facultatea de Psihologie ca o completare a conceptului ReBalance, pentru că orice dezechilibru din corpul uman are la bază atât cauze fizice, energetice, dar și psiho-emoționale. Am dorit să am competențele necesare pentru a-i putea ajuta pe cei care îmi solicită ajutorul.', a mai spus ea.

Copiii sunt bucuroși de aptitudinile mamei lor, mereu îi cer acesteia ajutorul.

„Băieții sunt încântați, mai ales că beneficiază des de competențele mele. În special de masajul terapeutic. Pentru că stau la calculator destul de mult, la școală iarăși stau în banca. Apoi Alex, care și lucrează, se întâmplă să aibă nevoie de decontracturare musculară a spatelui, a membrelor.', a mai declarat acesta în același interviu.

Despre separarea de Dan Bittman nu a făcut prea multe precizări, ea a ales să fie foarte discretă și atunci, dar și acum.

„Pentru că din fire sunt mai discretă, nu îmi place ca lucrurile care țin de intimitatea unei familii să fie discutate public. Așa că nu m-am simțit confortabil.'

Din anul 1991 și până în 2020, Liliana Ștefan și Dan Bittman au format unul dintre cele mai discrete și sudate cupluri din showbiz.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete