Succes uriaș pentru Selly! Tânărul în vârstă de 20 de ani le-a dat fanilor vestea: „N-aș fi îndrăznit să sper”

Succes uriaș pentru Selly! Tânărul în vârstă de 20 de ani le-a dat fanilor vestea: „N-aș fi îndrăznit să sper”

Selly este unul dintre cei mai urmăriți și apreciați vloggeri din România. Andrei Șelaru, pe numele real, a ajuns la 3 milioane de abonați pe YouTube. Cu această ocazie, tânărul le-a transmis un mesaj fanilor.

 

Vloggerul s-a mândrit cu noul număr de urmăritori pe care îi deține și a publicat un clip unde le-a vorbit prietenilor virtuali despre rețeta sa de succes din acest domeniu. „3.000.000 ABONAȚI — 1 IUNIE 2021. Acum 8 ani… nici n-aș fi îndrăznit să sper. VĂ IUBESC PE TOȚI ȘI VĂ MULȚUMESC MULT??? urmează cel mai blana conținut pentru voi', a scris acesta.

A pornit de la vârsta de 11 ani, iar acum, pasiunea sa s-a transformat într-o carieră. În primele 10 luni de când începuse să se filmeze și să se posteze pe acest canal nu a generat rezultate prea mari, însă nu s-a demoralizat și a continuat să creeze conținut. Voința, munca și pasiunea sunt cele trei ingrediente care i-au folosit lui Selly pe drumul către marele succes. El este în momentul de față cel mai cunoscut vlogger, dat fiind cifra mare de abonați la canal, scrie a1.ro.

„Foarte mulți își doresc succesul peste noapte. Succesul, cu cât îl obții mai repede, cu atât de repede îl și pierzi. Au fost 8 ani, m-am apucat de când eram foarte mic. De la vârsta de 11 ani. Eu am reușit să avansez foarte mult. Învățam foarte ușor. Cei care se apucă de asta pentru bani, nu vor reuși. Dacă aveți o pasiune, lucrați la acea pasiune. Să fiți mai buni decât ieri. Dacă o făceam pentru câștig, nu aș fi reușit', a spus el în cadrul vlogg-ului său.

În anul 2015 a avut primul milion de abonați, în 2018 a avut al doilea milion, iar acum, în 2021, are trei milioane de abonați. Are succes și cu trupa  5gang, tinerii au avut multe concerte în țară. Aceștia au lansat și primul lor film sub această formă. Andrei Șelaru declara la un moment dat că urmează și a doua peliculă.

„Am început în 2012, primul vlogg se numea < 10 lucruri despre mine > . Și de atunci am tot făcut vlogg-uri. Nu atrăgeau nimic. Conținutul nu era bun. Timp de 9 luni de zile, videoclipurile mele nu ajungeau la oameni. Eu nu o fac pentru cifre. Se făceau abonați foarte greu. 2018 este un an pe care îl voi ține minte toată viața, atunci am făcut 2 milioane de abonați', a mai spus el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete