Lili Sandu, motivul traumelor ei din copilărie: „Am avut nevoie de puțină terapie”

Lili Sandu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Aceasta a fost extrem de deschisă atunci când a fost invitată să vorbească despre problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului, mai ales cele din copilărie.

Lili Sandu a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță și i-a dezvăluit acestuia că relația cu tatăl său a fost extrem de tensionantă. Acesta încerca să facă educație folosindu-și autoritatea, chiar ajungând la bătaie.

„Tatăl meu înțelegea iubirea la un alt nivel, nu era iubirea aia din vorbe, era o iubire cu autoritate și cu bătaie, că așa știa el. Era dintr-o familie cu șase frați, doar băieți. Și relația noastră, una peste alta, nu a fost grozavă și tot timpul mă uitam la alte prietene și vedeam așa iubirea aia… Nu știu dacă tatăl meu mi-a spus vreodată te iubesc. Nu cred că mi-a spus. Aveam așa o invidie.

Eram singură la părinți și mama încerca, de câte ori putea, să suplinească, dar e greu. Dacă nu e tata, e mai greu să-i suplinească altcineva locul. Mi-a părut rău că nu am putut să am o discuție cu el, adică lucrurile au rămas neclare cumva.

Am avut nevoie de puțină terapie ca să înțeleg anumite lucruri, pentru că mă învinovățeam. Am înțeles că nu e vina mea și că let it go. Cel mai important e să lași. L-am acceptat așa cum a fost și am înțeles de ce a făcut lucrurile astea, de ce s-a comportat așa’, a dezvăluit Lili Sandu în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, scrie Spectacola.

Acel episod nu a fost singurul. La 40 de ani, vedeta a devenit pentru prima oară mamă, însă schimbările pe care le-au adus sarcina, nașterea, dar și perioada de acomodare cu bebelușul au cufundat-o într-o depresie teribilă. Astfel, singurul mod în care putea să „evadeze' era să se ascundă în baie și să bea alcool.

„În cazul meu alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem, nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți. Eu știam, din ce am auzit, că nu va fi doar cu lapte și miere și beatitudine. Pentru mine primul an de maternitate a fost un carusel al emoțiilor pe care nu știam că le voi avea. Mi-a fost greu să mă regăsesc. Nu puteam să-mi contorizez emoțiile. Nu înțelegeam clar iubirea aia de care îmi spuneau toți înainte să nasc', a declarat Lili Sandu în emisiunea „Vorbește lumea', de la PRO TV, mai scrie sursa citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete