Adriana Trandafir, dezvăluiri emoționante despre părinții ei. Actrița a fost înfiată: „A murit, eu i-am aprins o lumânare și m-am culcat la loc lângă ea”

Adriana Trandafir și-a deschis sufletul și a vorbit într-un interviu pentru Fanatik despre copilăria sa. Actrița a povestit și despre moartea mamei sale adoptive, dar și cum a aflat cine sunt părinții ei biologici.

Adriana Trandafir are o poveste de viață foarte emoționantă. A fost adoptată, însă a aflat abia după moartea mamei sale cine îi sunt părinții biologici. În cadrul interviului, actrița a vorbit despre copilăria sa.

„Copilăria mea a fost o fericire în nefericire pentru că acum îmi dau seama ce fericită eram atunci când credeam că sunt nefericită. Cu mintea de acum îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am născut la țară, și spun asta despre un loc care atunci mi se părea unic.

Familia mea era una de oameni simpli dar cu dragoste de viață și de Dumnezeu, m-au făcut și m-au născut din iubire doar ca să aflu mult mai târziu că ei nu erau părinții mei. Pe mama mea biologică am cunoscut-o mai târziu și am iubit-o. Tot mai târziu am aflat că am și trei frați.

În copilărie nu știam decât să-l iubesc pe Dumnezeu, să fiu atentă cum naște vaca, cum merg furnicile și de ce trebuie să sădim bamele atunci când înfloresc salcâmii. Am crescut într-un univers special unde cuvântul DA însemna ceva și o promisiune era o promisiune. Acolo la țară am învățat foate fațele iubirii. Iubirea poate salva ce nici Dmnezeu nu poate', a declarat Adriana Trandafir.

Actrița și-a adus aminte de mama ei, care a crescut-o astfel încât să o pregătească pentru greutățile vieții. Deși atunci nu își dădea seama de ajutorul pe care îl primea, acum a înțeles ce încerca să-i arate cea care a crescut-o.

„Când mă gândesc la acest aspect mă refer la perioada în care am crescut alături de părinții care m-au înfiat. A fost o perioadă grea, tristă, trebuia să muncesc dar acum mă gândesc cu drag la ea. Mama a încercat, știind că o să plece de lângă mine, să mă învețe tot iar mie mi se părea prea mult.

Eram în anul întâi la liceu când ea a murit. Mama era ca o pâine caldă care s-a răcit dintr-o dată, îmi este și acum dor de ea. Când eram mică aproape o uram, copilul din mine ar fi dorit să zburde. Odată cu plecarea ei viața mea s-a schimbat. Dacă nu aș fi învățat totul de la ea, viața mea nu ar fi arătat așa', a spus actrița.

adriana-trandafirSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Celebra actriță a simțit că este adoptată, astfel că uneori punea foarte multe întrebări, însă evitau să-i ofere un răspuns. Mama sa adoptivă a iubit-o foarte mult și a încercat să o protejeze cât a putut de mult.

„Știam de la început, într-un fel, că ceva nu este în regulă, că nu aparțin cu totul mamei mele, cea care m-a crescut. Era ceva ciudat, pe certificatul meu de naștere, deși am fost născută pe 26 aprilie, era trecută o dată de la finalul anului. Mereu am întrebat de ce, dar nu mi s-a răspuns.

Tatăl care m-a crescut era primar în comună și la noi venea mereu un unchi de-al meu care lucra la Pitești. Eu mă jucam cu el într-un mod aparte. Simțeam o atracție sufletească vizavi de acest om, mereu îmi aducea ceva bun.

Într-o zi mi-am dat seama că degetele noastre de la picioare seamănă foarte mult. Era tatăl meu biologic, glasul sângelui nu a mințit. De fiecare dată când mergeam în satul vecin oamenii vorbeau, mama adoptivă nu mă lasă să mă joc cu cei din sat, bunica inventa tot felul de lucruri ca să nu-mi spună adevărul', a declarat Adriana Trandafir.

„A murit, eu i-am aprins o lumânare și m-am culcat la loc lângă ea'

Adriana Trandafir a aflat cine este mama ei biologică abia după ce mama sa adoptivă s-a stins din viață. Actrița mărturisește că mama sa naturală era chiar mătușa ei.

„Când a murit mama adoptivă am observat că sora ei, tanti Florina, și-a schimbat atitudinea față de mine, a devenit foarte atentă. Dar nu mi-a spus. Abia când a murit și ea am primit un telefon: alo, surioară, sunt eu, fratele tău Mișu. El mi-a spus că suntem 4 frați și că Florina este mama noastră.

Îmi aduc aminte că atunci când știam că va muri mama mea adoptivă îmi făcusem un film în cap, cum voi reacționa. Dar a murit, eu i-am aprins o lumânare și m-am culcat la loc lângă ea. Acela a fost un moment în care ne-am luat la revedere, ea și-a cerut iertare, eu la fel, pentru tot ce n-am reușit să fac pentru ea', a mărturisit Adriana Trandafir.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete