Lili Sandu își dorește să se mute în Statele Unite ale Americii

Actrița Lili Sandu și logodnicul ei, modelul Silviu Țolu, au în plan să se căsătorească anul viitor.

Apoi, fosta prezentatoare TV se vede devenind mamă și … locuind în America, țară care i-a fost casă mulți ani, mai exact șapte.

Lili Sandu a locuit o vreme în Statele Unite ale Americii, unde a făcut cursuri de actorie și de nutriție.

A păstrat legătura cu toți cei pe care i-a cunoscut în acea perioadă și are de gând, în viitor, să se întoarcă la locurile și la oamenii de acolo, pentru că-i sunt dragi și pentru că îi este dor de ei.

Lili Sandu își dorește să se mute în Statele Unite ale Americii

Însă pentru ca acest lucru să fie posibil, trebuie să-și convingă întâi viitorul soț. „O parte din sufletul meu a rămas acolo, pentru că au fost șapte ani superbi.

M-am simțit foarte bine și am prieteni acolo. Per total, vibe-ul ăla din California cred că mi se potrivește foarte bine.

Mai trebuie să mai muncesc un pic cu Silviu, ca să-l conving. La un moment dat, când vom avea o familie, poate o să ne mutăm în zona aia”, a mărturisit, pentru Libertatea, Lili Sandu.

Dacă Silviu nu se va lăsa convins, Lili va apela la planul B. Actrița va pune presiune pe logodnicul ei să-și petreacă măcar vacanțele în America.

Într-un fel, asta s-ar potrivi mai bine cu felul ei de-a fi. „Eu sunt un nomad. Așa îmi place să mă numesc.

Niciodată nu am simțit că aparțin unui loc. Atunci, nu știu dacă vom locui permanent acolo sau dacă doar vom avea o casă de vacanță, însă e bine să visăm cu ochii deschiși”, a încheiat ea.

Lili Sandu, despre nuntă: „Mi-aş dori să fie undeva pe plajă”

În urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, Lili a mărturisit unde ar vrea să aibă loc nunta ei.

„Mi-aş dori să fie undeva pe plajă. Să se întâmple cu apropiaţii mei. Aş vrea ca acest moment în care se celebrează iubirea mea şi a viitorului meu soţ să nu ţină doar o noapte, ci mai mult.

De asta mi-aş dori să fim undeva plecaţi din ţară sau din Bucureşti”, a declarat Lili Sandu, pentru Pro TV, scrie Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete