De Ziua Îndrăgostiților, Mihai Morar spune care este secretul unui mariaj de 13 ani

De Ziua Îndrăgostiților, Mihai Morar spune care este secretul unui mariaj de 13 ani

Mihai Morar este una dintre persoanele publice din România care se poate lăuda că are cel mai sănătos mariaj. Căsătorit de 13 ani cu Gabriela, DJ-ul radio îi este recunoscător pentru cele 3 fetițe pe care i le-a dăruit.

În plus, prezentatorul „Răi da’ Buni' recunoaște că această căsnicie nu ar fi rezistat dacă n-ar fi fost ea, Gabriela. „Am o nevastă mult mai deșteaptă decât mine', declară bărbatul.

În plus, „cred că e vorba pur și simplu de comunicare și să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibă nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei. La început eu eram mult mai orgolios decât soția mea și mi-am dat seama că nu duce nicăieri orgoliul. Au fost câțiva ani în care eram tare pe poziții și aveam impresia că dacă eu nu sunt cel care are ultimul cuvânt înseamnă că eu sunt cel care pierde. Sunt atât de relaxat în momentul acesta, pentru că știu că am o nevastă mult mai deșteaptă decât mine emoțional și din punct de vedere al organizării unei familii, al organizării treburilor și fiecare își știe calitățile, ea nu calcă peste teritoriul meu, eu nu calc peste calitățile ei și atunci e armonie la noi', continuă Morar.

Despre toate aceste plusuri promite Mihai Morar să le vorbească celor care vor spune DA invitației pe care le-o înaintează alături de colegii din Morning ZU.

Pentru al doilea an consecutiv, Buzdu, Emma și Morar pun la bătaie o nuntă de 35.000 de euro în competiția „Luptă pentru nuntă'. Cei care vor să se căsătorească sunt invitați să stea cu ochii cu și urechile pe matinalii de la Radio ZU.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete