Elena Gheorghe, mesaj înduioșător în descrierea unei fotografii cu fiica ei Amelie

Elena Gheorghe, Cornel Ene, Nicholas și Amelie

Artista Elena Gheorghe (34 de ani) este o femeie împlinită. Are o familie frumoasă, o carieră de succes, un soț atent și doi copii superbi.

Solista și soțul ei, Cornel Ene, s-au cunoscut când artista avea 15 ani, iar el 18, pe când erau colegi în trupa Mandinga.

Cuplul s-a căsătorit în anul 2012 și împreună au doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas Răzvan (8 ani) și Amelie Nicole (2 ani).

Elena Gheorghe, mesaj înduioșător în descrierea unei fotografii cu fiica ei Amelie

Recent, în mediul online, în dreptul unei fotografii cu fiica ei, mezina familiei, artista a scris un mesaj despre iubire și bunătate.

„Dumnezeu ne lasă puri, fericiți, plini de iubire și de bunătate pe acest Pământ. Când creștem, noi suntem cei care ne limităm fericirea.

Ne învăluim în tot felul de frici, ne închidem în noi, devenim egoiști, frustrați și apoi ne întrebăm de ce suntem depresivi sau bolnavi …

E simplu. Pentru că uităm să iubim, să fim recunoscători pentru tot ce avem, să mulțumim. Atragi ceea ce gândești, simți sau faci.

Asta este regula și n-ai cum s-o fentezi. Să avem o zi splendidă în care să simțim bucuria de a trăi, iubirea pură față de noi și de oamenii care ne înconjoară.

Exact așa cum simțeam când eram copii, pentru că aceea e starea noastră naturală, la ea trebuie să ne raportăm. #LivrezIubire #EGratis

Cum a fost Elena Gheorghe cerută de soție? „Știa că iubesc Londra”

„Cornel m-a cerut în căsătorie în vara anului 2010. În anul următor, am programat logodna de ziua noastră, care coincide cu ziua mea de naștere.

A fost o logodnă restrânsă, cu cei mai apropiați, însă, având neamul mare, a fost un fel de nuntă.

Eu am rămas însărcinată cu puțin înainte de logodnă și am hotărât să facem nunta în 2012, care n-a fost deloc în secret, deși am fi vrut.

Am fi vrut ca, la un eveniment atât de important al vieții noastre, să ne putem concentra mai mult pe noi, pe invitații și pe bucuria acelei zile.

Știa că iubesc Londra și că o dată pe an merg la shopping acolo. A complotat cu stilistul meu de atunci, prietenul nostru Cătălin Enache, ca totul să se întâmple acolo.

Era o seară de vară și mi-a zis că ar vrea să ieșim să luăm masa, deși eram epuizați după o zi de cumpărături.

Eu voiam să mă îmbrac lejer, însă Cătălin a insistat să fim eleganți. Ajunși la restaurant, am simțit că nu prea era în largul lui, voia să-mi spună ceva, dar parcă nu găsea momentul. Am terminat de mâncat și l-am întrebat ce e cu el.

A început un discurs super emoționant, eu am lăcrimat și mă înroșisem ca racul, iar, când am ajuns în fața hotelului, a îngenuncheat și mi-a adresat cea mai frumoasă întrebare. Am zis DA și apoi ne-am plimbat timp de câteva ore depănând amintiri.”

Foto: Instagram

Citește și:

Supranumită ÎNȚELEAPTA AMERICII, Oprah Winfrey spune care sunt cele mai importante lecții de viață

Când și cum s-au combinat Enrique Iglesias cu Anna Kournikova… e mâna destinului sau a unui aranjor?

Ea trebuia să o joace pe Rose în Titanic! Ce mare actriță a refuzat celebrul rol și care este motivul?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete