Lidia Buble suspină după Răzvan Simion. Ce a dat-o de gol pe cântăreață?

Lidia Buble suspină după Răzvan Simion. Ce a dat-o de gol pe cântăreață?

La aproape un an de la despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble se gândește și acum la fostul ei iubit. Și, este și normal, gândindu-ne că povestea lor de iubire s-a întins pe durata a cinci ani, perioadă în care cei doi erau îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt.

Prezentatorul de la „Neatza' și-a găsit destul de repede liniștea sufletească alături de o tânără și frumoasă brunetă, ceea ce a făcut-o pe cântăreață să se gândească din ce în ce mai mult la el și la momentele petrecute alături de acesta.

Încă singură după despărțirea de Răzvan, Lidia s-a lăsat purtată de val și a fost printre primele persoane care au apreciat o fotografie cu fostul ei iubit realizată în platoul emisiunii „Neatza' pe care acesta a postat-o pe o rețea de socializare.

Inimioara de culoarea roșie pe care Lidia a lăsat-o la postarea lui Răzvan i-a pus pe jar pe admiratorii săi. Aceștia nu au uitat declarația recentă a acesteia vizavi de sentimentele pe care încă le are pentru omul de televiziune, care este în continuare managerul cântăreței.

„Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste', a scris Lidia Buble pe contul său de Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete