Prințesa Eugenie a Marii Britanii a devenit mămică. Cine au fost primii care au felicitat-o?

Prințesa Eugenie a Marii Britanii a devenit mămică. Cine au fost primii care au felicitat-o?

Familia regală a Marii Britanii are, începând de marți seară, un nou membru, după ce Prinţesa Eugenie a devenit mămică pentru prima dată! Ea a adus pe lume un băiețel, marți seară, la ora 23:55 (ora României), la Spitalul Portland din Londra.

Bebelușul, care a cântărit 3,600 kg, a primit la naștere nota 10. El este al nouălea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a.

Pentru a împărtăși momentul cu admiratorii săi, Prințesa Eugenie a publicat o fotografie pe pagina ei de Instagram în care se văd mâna ei stângă mâna stângă și mâna dreaptă a soțului ei, Jack Brookbank, care țin mânuța bebelușului lor.

La descrierea fotografiei alb-negru apar trei inimioare de culoarea albastru și a primit deja peste 440.000 de aprecieri.

Printre primii care au felicitat-o pe Alteța Sa au fost Prințul Harry și Meghan Markle, care i-au transmis un mesaj privat după cum scrie Daily Express.

Prințesa Eugenie și Harry sunt verișori primari și se spune că ar avea o relație excelentă și că au vorbit foarte des de când prințul a părăsit familia regală împreună cu Meghan, anul trecut, și s-au mutat în California.

Potrivit sursei citate, Eugenie ar fi fost unul dintre primii membri ai familiei regale care au cunoscut-o pe Meghan Markle atunci când actrița americană a început să se întâlnească cu Harry.

La sfârșitul anului trecut, Eugenie și soțul ei, Jack Brooksbank, le-au făcut chiar o vizită lui Harry și Meghan la fosta locuință a acestora din Frogmore Cottage.

De asemenea, Regina Elisabeta a II-a, Ducele de Edinburgh, Ducele de York, Sarah, Ducesa de York, şi George Brooksbank au transmis la rându-le mesaje de felicitare fiind încântaţi de veste.

Cine este Prințesa Eugenie?

Prințesa Eugenie, în vârstă de 30 de ani, este fiica Prinţului Andrew, al treilea copil al Reginei Elisabeta a II-a, şi a fostei lui soţii, Sarah Ferguson, Ducesă de York. Alteța Sa este căsătorită cu Jack Brooksbank, în vârstă de 34 de ani, iar nunta a avut loc Castelul Windsor în 2018.

Prinţesa Eugenie este a noua pe linia de succesiune la tronul Marii Britanii. Ea lucrează în domeniul artei, în timp ce soţul ei, fost manager al clubului de noapte londonez „Mahiki', activează în industria băuturilor şi ospitalităţii.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete