Lidia Buble și Cornel Ilie au clarificat speculațiile privind relația lor

Lidia Buble și Cornel IlieSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Recent, Lidia Buble (27 de ani) și Cornel Ilie (44 de ani), solistul Trupei Vunk, au fost invitați în platoul emisiunii Vorbește Lumea pentru a vorbi despre noua lor piesă, Vino, du-te.

Lidia Buble și Cornel Ilie au clarificat speculațiile privind relația lor

În același interviu, artiștii au clarificat speculațiile privind relația lor. „Eu sunt foarte transparentă. (…)

Nu este ca și cum nu au fost și alți artiști cu care am avut proiecte și despre care s-a scris și s-a speculat”, a spus Lidia.

„Avem o relație de prietenie, da”, a mai dezvăluit solista. Anterior, Cornel a mai spus: „Nu. Ce relație? Avem o piesă, avem un cântec”.

„Liberi sunteți, de nimeni nu depindeți, ca să zic așa”, a spus Cove. „Eu nu știu ce să mai zic acum. M-ai blocat. Mi-ai luat graiul”, i-a răspuns apoi Lidia.

„Suntem amândoi gemeni, practic știm totul unul despre celălalt”, a mai adăugat Lidia, întrebată de Cove cât de bine se cunosc.

Cum a început colaborarea?

„Am primit această piesă într-o zi pe What’s App. Trebuie să recunosc că m-am îndrăgostit de la primele acorduri. De piesă. Trebuie să specific, iarăși ne trezim cu tot felul de speculații.

N-am avut răbdare să ajung la refren. I-am spus că-mi place și mă bucur pentru că de mult timp ne doream să avem un proiect împreună. Văd că ne-a reușit”, a spus Lidia.

Ambii s-au despărțit de partenerii de viață anul acesta

Nici Lidia, nici Cornel nu formează niciun alt cuplu în prezent. Timp de 5 ani, Lidia a format un cuplu cu prezentatorul de televiziune Răzvan Simion. Perechea s-a despărțit anul acesta.

Tot anul acesta, la începutul lunii septembrie, Cornel anunța că el și soția lui au luat decizia de a se separa. „Eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu.

Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață.

Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor.

Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală.

Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere.

Există dragoste după iubire”, a scris Cornel Ilie, în mediul online. Fostul cuplu are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Zara și Cezar.

Foto: Instagram

Citește și:

Fotografii rare cu Ducesa de Cambridge! La ce excela în adolescență Kate Middleton?

Motivul pentru care Hilary Swank a fost nevoită să ia o pauză de trei ani de la actorie. Abia acum a dezvăluit tot

Andreea Bănică nu a mai ieșit din casă trei zile după ce a apărut pe coperta revistei Playboy România: „Eu sunt foarte rușinoasă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete