Cele mai frumoase rochii de la Festivalul de Film de la Berlin 2018. Ce ținute spectaculoase au purtat vedetele pe covorul roșu?

Sâmbătă seară a avut loc gala de decernare a premiilor Festivalului de Film de la Berlin 2018. Personalitățile prezente la eveniment au purtat ținute spectaculoase și care au fost admirate de toți cei prezenți.

Festivalul de Film de la Berlin este unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen și este așteptat cu sufletul la gură de marile personalități ale cinematografiei. După 10 zile de festival, sâmbătă seară au fost desemnați câștigătorii și cum evenimentul este unul ce impune o anumită eleganță, cei prezenți la gală au ales să poarte ținute cu totul speciale și care au reușit să iasă în evidență.

Cele mai frumoase rochii de la Festivalul de Film de la Berlin 2018

Vedetele prezente la Festivalul de Film de la Berlin au pășit pe covorul roșu purtând ținute sofisticate, iar unele dintre ele chiar îndrăznețe. Phong Lan Truong este cea care a captat atenția tuturor atunci când și-a făcut apariția purtând o rochie neagră, din tiul, dar care i-a lăsat la vedere lenjeria intimă. Majoritatea rochiilor au fost negre și foarte puține dintre doamnele și domnișoarele prezente la Festivalul de Film de la Berlin au purtat rochii colorate.

Cu toate că au mizat pe negru, bej sau alb, ținutele purtate de vedete pe covorul roșu au atras toate privirile.

Deschide galeria foto pentru a vedea cele mai frumoase rochii de la Festivalul de Film de la Berlin 2018.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Câștigătorii Festivalului de Film de la Berlin 2018. Ursul de Aur, acordat filmului românesc „Nu mă atinge-mă'

Cele mai frumoase rochii de la Globurile de Aur 2018. Vedetele au strălucit pe covorul roșu

Cele mai frumoase rochii de seară purtate de Michelle Obama la evenimentele speciale

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete