Bianca Drăgușanu și fetița ei au fost amenințate: „Intru peste tine în casă și peste fiica ta”

Bianca Drăgușanu și fiica ei

Bianca Drăgușanu trece prin clipe de coșmar din cauza unor necunoscuți care au agresat-o prin telefon. Aceasta a depus o plângere la Secția 7 de Poliție din București pentru amenințare și hărțuire.

„Am fost amenințată eu și fetița mea. Mai multe detalii vă poate da domnul avocat și prietena mea care a fost martor și sora mea. A trebuit să ne prezentăm la poliție. În ultimele 48 de ore, am fost sunată de trei ori.

Este vorba despre copilul meu. Înțeleg orice, dar până la copilul meu. Avem și înregistrarea. Prietena mea a avut instinctul de apărare și am înregistrat în momentul în care persoana respectivă spune: «Intru peste tine în casă și peste fiica ta. Sunt în fața blocului!»', a povestit fosta prezentatoare TV, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show'.

Agenții de poliție au reușit să identifice agresorii și continuă investigațiile.

„S-a înregistrat o plângere penală, organele judiciare continuă să-și facă treaba. Cel puțin un număr dintre ele e unul de abonament. Doi dintre cei care au sunat au fost identificați de la poza de pe WhatsApp', a declarat Moise Andrei Florin, avocatul Biancăi Drăgușanu, în cadrul aceleiași emisiunii.

Bianca a fost întrebată dacă se gândește că fostul soț, Alex Bodi ar fi pus la cale acest plan de a o teroriza, însă ea a fost extrem de tăioasă în declarații.

„Nu, nu cred. De ce să aibă legătură? Nu știu dacă Bodi a anunțat că se căsătorește, nu mă interesează. Eu nu am făcut declarație cu cine mă mărit și nici când. Nu vreau să mai fiu asociată cu acest nume, Bodi! Nu mă interesează ce face el!'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete