Lidia Buble, mai sinceră ca niciodată. Marius Manole i-a făcut o propunere la care nu se aștepta

Lidia Buble este una dintre cele mai frumoase și apreciate cântărețe din România. Artista a reușit datorită vocii sale să câștige numeroși fani și numeroase contracte de imagine grație frumuseții sale.

Lidia Buble a avut o relație de lungă durată cu Răzvan Simion și când toți cei din jurul lor se așteptau să-i vadă căsătoriți, cei doi i-au luat prin surprindere și au anunțat despărțirea lor. Câteva luni mai târziu, fiecare și-a refăcut viața, astfel că matinalul de la Antena 1 trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Daliana Răducan, iar artista se iubește cu un actor străin, pe nume Harlys Becerra.

Recent, Lidia Buble a fost invitată în emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde', unde actorul Marius Manole i-a făcut o propunere rar întâlnită. Acesta și-a dorit să afle de la frumoasa cântăreață câteva detalii nemaiștiute, astfel că dialogul dintre ei a fost unul palpitant. Concurenta de la Asia Express a ddat dovadă încă o dată că este sinceră, naturală și nu există vreun subiect tabu pentru ea.

„38% dintre americani ar renunța la sex pentru un an de zile doar ca să poată călători. Pentru ce ai renunța la sex timp de un an?', a întrebat Marius Manole.„Dar cum să renunț la sex?!', a răspuns artista.
„Pentru Johnny Depp! Adică, îl iei, dar un an nu poți să faci sex cu el. Ai putea?', a ajutat-o Manole.
„Păi eu ce fac? Doamne ferește!', a continuat ea.
„Păi, nu că îl vezi prin casă în chiloței, cum se plimbă, că n-ai voie să te atingi de el', i-a spus prezentatorul.
„Pfoai… Cum să fac așa ceva? E de neconceput! Eu fac fix cum recomandă doctorul pe rețetă', a mărturisit Lidia Buble.

Mai mult decât atât artista a mărturisit că timp de șapte luni nu a avut nici un fel de relații. Marius Manole a continuat cu întrebările care ar fi putut să o pună în dificultate, punând-o să aleagă între voce și iubire.

„Am mai stat pe «sec» șase-șapte luni. Pe «sec», nu pe sex! Și fără să fac nimic… Pfoa… că știi că vocea asta te ajută și când (n.r.: întreții relații sexuale)… Eu ți-am zis: eu cânt mereu! Stai să mă… Doamne…

Doamne ferește, păi… Cred că ar fi singurul… Asta e floare la ureche. Mamă, dacă ar fi așa: să-mi pierd vocea… nu! Mă leg de calorifer, îmi rod unghiile, strâng din dinți', a mai spus frumoasa cântăreață în cadrul emisiunii.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete